1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Tecavüzcüyü anlından vurdu

Tecavüzcüyü anlından vurdu

Taşınmasına yardıma çağırdığı sevgilisinin arkadaşı genç kadına tecavüz etti. Polise teslim olan genç kız "Ağabey dediğim kişi ırzıma geçti. Namusumu temizledim" dedi.

A+A-

BUGÜN - Taşınmasına yardım için çağırdığı arkadaşının tecavüzüne uğradı...
 
Taşınmasına yardıma çağırdığı sevgilisinin arkadaşı genç kadına tecavüz etti. Polise teslim olan genç kız "Ağabey dediğim kişi ırzıma geçti. Namusumu temizledim" dedi.

İzmir'in Konak İlçesi'nde 26 yaşındaki Sinem T. dün saat 10.00 sularında polise giderek "Ben bir cinayet işledim" diyerek teslim oldu. Saatler sonra sakinleşen genç kız ifadesinde korkunç olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Hapisteki sevgilisi Adil A.'nın arkadaşı Kadir K.'yi (27) ev taşımak için yardıma çağırdığını söyleyen Sinem T. arkadaşının eşyaları toplarken bira içmeye başladığını söyledi. Genç kadın şöyle devam etti. "İçki içince birden agresifleşti. Bağırıp çağırmaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım. Birden bana saldırdı ve iğfal etti. Ben korkudan bayılmışım. Ayıldığımda karşımdaki sandalyede oturuyordu. Kurusıkı tabancamla yanına yaklaşıp, alnından vurdum. Onu ağabey gibi bilirdim. Pişman değilim. Namusumu temizledim."

CESET OTURURKEN BULUNDU

Genç kadının söylediği eve giden ekipler kanlar içinde sandalyede oturan bir adam cesedi buldu. Karşıyaka'da bar işletmecisi olan Kadir K.'nin, adam yaralama ve uyuşturucudan sabıkalı olduğu bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü belirten polis genç kadının kullandığı tabancanın, sevgilisi Adil A.'ya ait olabileceğini, araştırmanın çok yönlü devam ettiğini vurguladı. Adil A'nın 1998 senesinde adam öldürmek suçundan cezaevine girdiği öğrenildi.

Bu haber toplam 2852 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.