1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kalem kırarak stres attılar!

Kalem kırarak stres attılar!

Batman da öğrenciler yaklaşan ÖSS sınavı öncesi kalem kırarak stres attılar. Kimi öğrenciler kalem kırmanın idam anlamına geldiğini söylerken kimi öğrenciler stres atma olarak yorumladı.

A+A-

HABER7.COM - Batman da yaklaşan Üniversite sınavı öncesi bir dershane kalem kırma şenliği düzenledi. Düzenlenen kalem kırma şenliğinde ÖSS’ye hazırlanan öğrenciler sınav öncesi kalem kırarak stres attılar. Batman’da çok katlı otopark salonunda düzenlenen şenlikte dershane öğrencileri sınav öncesi gönüllerinde eğelendiler. Kültür Dershanesi Müdürü Necdet Kaya,Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “sizler bir an olsun benden kurtulmadınız ancak üniversiteye giderek benden kurtuluyorsunuz, yolunuz açık olsun” dedi. Dershane Müdürü Kaya, İlk kez Kalem kırma şenliği düzenlediklerini ve böyle bir şenlik kararının dershane öğretmenleri tarafından alındığını belirterek öğrencilerin bir yılın yorgunluğun atmaya çalıştıkların ifade etti”

KALEM KIRMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMEDİLER

Batman da bir dershane tarafından düzenlenen Birinci kalem kırma şenliğinde gönüllerince eğlenen öğrenciler kalem kırmanı tam olarak ne alma geldiğini bilemediler. Bir tek öğrencinin kalem kırmanın idam kararının verildiğini söyledi. Öğrenciler kalem kırmayı üniversiteyi kazanma inadı veya bir yılın yorgunluğunu atmak ve stres atmak olarak yorumladılar. Çok katlı otopark salonunda düzenlenen şenlikte öğrenciler yaklaşan ÖSS sınavı öncesi gönüllerince eğlendiler.

Bu haber toplam 2722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.