1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. PSİKOYORUM Programı yayına devam dedi

PSİKOYORUM Programı yayına devam dedi

Beş yıldır aralıksız olarak ekranlarda koruyucu ruh sağlığı hizmetine devam eden PSİKOYORUM yeni yayın döneminde de psikiyatrik konularda bilgilendirmeye devam ediyor.

A+A-

MORALHABER.NET - Beş yıldır aralıksız olarak ekranlarda koruyucu ruh sağlığı hizmetine devam eden PSİKOYORUM yeni yayın döneminde de psikiyatrik konularda bilgilendirmeye devam ediyor.

Kişiye yaşadığı sorunların pekişmeden önce fark ettirmesini hedefleyerek koruyucu ruh sağlığı konusunda Türk insanına ‘farkındalık’ kazandırmayı amaçlayan program bu akşam 885’cinki kez ekrana gelecek.

Canlı yayın telefonları ve sms ve e posta yoluyla izleyici sorularına cevap vermeye özen gösteren Psikoyorum programı ayrıca 0216 633 06 33 nolu danışma hattına ulaşan tüm telefonlara da bir uzmanı kanalıyla cevaplar vermeyi sürdürüyor.

Psikiyatri, nöroloji ve psikoloji alanında meydana gelen en yeni gelişmeleri seyircisiyle paylaşma iddiasında olan programı sorunlarına çözüm arayan izleyicilerin yanı sıra psikoloji öğrencileri de ilgi göstermektedir.

NEVZAT TARHAN GÜNÜN YORUMUNU YAPACAK

Tanınmış psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan ‘Günün Yorumu’ ile Psikoyorum programının daimi konuğu olacak. Yaşanan psikiyatri, sosyal ve kültürel konuları farklı bir açıdan yorumlayacak olan Tarhan kısa ve dikkat çekici analizleri ile izleyicileriyle buluşacak.

Program sunuculuğunu Sosyal Fobi, Korkuyorum kitaplarının yazarı Uzman Psikolog Yıldız Burkovik’in sunduğu programda bu güne kadar ruh sağlığı alanına ilişkin pek çok konu farklı açılarıyla ele alınarak işlendi.

Programa bugüne kadar Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ, Prof. Dr. Tülin tanrıdağ, Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu, Uzm. Psikiyatrist Oğuz Tan, Uzm Psikiyatrist Adnan Çoban, Uzm Psikiyatrist Semra Kaya Baripoğlu, Uzm Psikiyatrist Funda Güdücü Sağır, Uzm Psikiyatrist Hasan Basri İzgi, Uzm Psikiyatrist Gökben Hızlı Sayar, Uzm Psikiyatrist Öznur Ateş, Uzman Psikiyatrist Hüseyin Bulut, Uzm Psikiyatrist Ahmet Çevikaslan, Uzm Psikiyatrist Serdar Alparslan, Uzm Nörolog Başar Bilgiç, Uzm Psikolog Çiğdem Demirsoy, Uzm Psikolog Neşe özkarslı, Uzm Psikolog Zehra Erol, Uzm Psikolog Aynur sayım, Uzm Psikolog Hamde Sinirlioğlu Ertaş, Uzman Ergen Psikologu Orhan Gümüşel, Uzm Psikolog Leyla Arslan, Uzm psikolog Dr. Ercüment Doğan, Uzm Psikolog Elif Kandaz, Uzm Psikolog Kamil Ertekin, Uzm Psikolog Sinem Öztep, Uzman Psikolog Yasemin Kalkavan, Uzm Psk. Dr. Cengiz Demirsoy, Doç.Dr. Ahmet Muhtar Şengül, Uzm.Psk.Ayşegül Eray,Uzm. Pskiyatrist Hakan Erkaya, Uzm. Psikolog İhsan Öztekin, Uzm. Psikiyatrist Alper Evrensel, Uzm. Dr. Ayşe Türközü, Uzm. Psk. Bengi Baran, Uzm. Psk. Serra Alemdar katıldılar.
 
Yapımcılığını Ersin Turan’ın, koordinatörlüğünü Uğur İlyas Canbolat’ın yaptığı artık bir klasik haline gelen Psikoyorum hafta içi Pazartesi, Salı ve Cuma günleri saat 00.15 de SKY TURK’te canlı olarak ekrana gelmeye devam edecek.

Bu haber toplam 4352 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.