1. HABERLER

  2. GENEL-SAĞLIK

  3. Panik atağınızın sebebi fıtığınız olmasın?

Panik atağınızın sebebi fıtığınız olmasın?

Unutkansınız, yüzünüz şişiyor, panik atağınız var, tansiyonunuz düşüyor ve siz bunların nedenini bir türlü bulamıyorsunuz. O zaman belki de omurganızda bir sorun olup olmadığını araştırmanız yerinde olur...

A+A-

YENİŞAFAK - Unutkansınız, yüzünüz şişiyor, panik atağınız var, tansiyonunuz düşüyor ve siz bunların nedenini bir türlü bulamıyorsunuz. O zaman belki de omurganızda bir sorun olup olmadığını araştırmanız yerinde olur. Çünkü Fizyoterapist Meryem Yıldırım, omurga bozukluklarının pek çok rahatsızlığa sebep olabileceğini söylüyor.

Hastalarını Plantero Terapi, Şiatsu, Akkupressur, derin, klasik, segmentar, medikal masaj çeşitlerini harmanlayarak ortaya çıkardığı kendine özgü bir teknikle tedavi eden Meryem Yıldırım, omurga sorunlarının vücuttaki pek çok problemin esas nedeni olduğunu ifade ediyor. Yıldırım, boyun bölgesindeki fıtık ya da omurga bozukluklarının; el ve kollarda uyuşma ve karıncalanma, tansiyon düşüklüğü, Parkinson, astım, horlama, diş sıkma, unutkanlık, güçsüzlük, ağrı, kas atrofobisi, görme bozuklukları, kulak uğultusu, sinirlilik, hassasiyet, uykusuzluk, yorgunluk, zihinsel performansta azalma, panik atak gibi rahatsızlıklara neden olabileceğini söylüyor. Bel bölgesindeki fıtık ve bozulmalar ise; uzun süre ayakta kalamama, idrar tutamama, prostat, rahim, mesane sorunları, kolesterol, tansiyon, menisküs, cinsel hayat ve libido kaybı, kısırlık , bel ağrıları, ayak ve bacaklarda uyuşma, karıncalanma ve güçsüzlük yapabiliyor.

SORUN DOĞUMDA BAŞLAMIŞ OLABİLİR

Omurga sorunlarının doğum sırasında başlama ihtimalinin yüksek olduğunun, bebeğin doğarken çekilmesinden dolayı sinyal kaybı ortaya çıkabileceğinin altını çizen Yıldırım, böyle bir sorunun seneler sonra anlaşılabileceğini ifade ediyor. Bu bozulmadan sonra çocuklarda skolyoz, mide sorunları, tansiyon, kulak uğultusu gibi sorunlar olabiliyor. Çocuklarda düşme sonucu disk kayması da olabileceğini söyleyen Yıldırım bu durumda diskin bağlı olduğu iç organda bozulma başlayacağını anlatıyor.

AMELİYATSIZ İLAÇSIZ TEDAVİ

Kendine gelen her hastaya önce doktora gitmesini öneren Meryem Yıldırım, tedavi edeceği kişilerden mutlaka yaptırdıkları testleri, MR ve tomografi sonuçlarını istiyor. Bu sonuçlara göre başladığı tedavinin kaç seans olacağı, seansların ne kadar süreceği hastanın durumuna göre belirleniyor. Durum değerlendirmesinden sonra, sırasıyla vücudun direnci arttırılıyor, kaslar gevşetiliyor, ödem alınıyor, segmentokorreksiyon (sorunun giderilmesi) uygulanıyor, antigravite (yer çekimine karşı işleyen) kaslar güçlendiriliyor. Yıldırım'ın uyguladığı tekniklerle disk kayması, bel ve boyun fıtığı, artrit romatizma, kırık, felç, travmalar, omurilik, kemik, kas,iç organlardaki rahatsızlıklar, migren, epilepsi, uykusuzluk gibi rahatsızlıklar ameliyatsız ve ilaçsız tedavi edilebiliyor.

Ünlüleri tedavi ediyor

Aslen Ukrayna'lı olan Meryem Yıldırım omurganın önemini doktor olan babasından öğrendi. Fizyoterapiye duyduğu ilgi nedeniyle Gürcistan'da nöroloji ve anatomi dersleri aldı. Kore, Kamçatka, Çin ve Japonya'da masaj teknikleri üzerinde araştırmalar yaptı. Alışveriş için geldiği Türkiye'de yoğun talep sonucu kalan Yıldırım, Türk vatandaşlığına geçerek yerleşti. Ülkemizde çalışabilmek için Sağlık Bakanlığı kurslarına katılarak yeniden sertifika aldı. Pek çok ünlü sima 17 yıldır ülkemizde yaşayan Yıldırım'a rahatsızlıkları için başvurmuş. Şenol Güneş, Müjdat Gezen, Afgan General Raşit Dostum, Nazan Öncel, Cemil İpekçi, Adnan Kaşıkçı, Aydın Menderes, Meral Akşener ve daha pek çok tanıdık sima Meryem Yıldırım'ın şifalı ellerine kendilerini teslim etmiş. En son tedavi ettiği isimlerden biri ise Kejman. Meryem Yıldırım'ın anlattığına göre rahatsız olan Kejman kendisine gelmiş. Uyguladıkları tedaviden sonra oynadığı ilk maç olan Sevilla maçında Kejman gol atmış.

Bu haber toplam 6712 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.