1. HABERLER

  2. KADIN SAĞLIK

  3. Kadınla erkeğin ortak derdine ŞOK çözüm

Kadınla erkeğin ortak derdine ŞOK çözüm

Avrupa ve Amerika'da büyük ses getiren Planer Şok Tedavi Yöntemi'yle kadınlar karınlarından erkekler de göbeklerinden kurtulacak.

A+A-

Bu yöntemle kadınlar sadece kilo vermekle de kalmıyor...

Avrupa ve Amerika'da büyük ses getiren Planer Şok Tedavi Yöntemi'yle kadınlar karınlarından erkekler de göbeklerinden kurtulacak. Nanoteknoloji destekli yöntem kısa sürede sonuç veriyor. Tedavi hanımlara artı avantaj da getiriyor ve yağ dokusuna 5 cm inerek, selülitin baş nedeni fibröz septaları yüksek enerji ile birbirinden koparıyor.

Yaza formda girmek kadınların olduğu kadar erkeklerin de önemli hedefleri arasında. Kışın biriken fazlalıklardan kurtulma zamanı geldi de geçiyor bile. Kadınları ve erkekleri zayıflama konusunda aynı noktada buluşturan sorun ise karın ve bel çevresinde oluşan ve her türlü diyete rağmen tam olarak çözüme kavuşmayan fazlalıklar. Bu yağların estetik görünüme darbe vurduğu kuşkusuz ortada ancak işin sağlık boyutunu da atlamamak gerekiyor.

BİR YÜZÜ SAĞLIK

Artık pek çoğumuzun bildiği gibi bel çevresi kalınlığı ve belirgin göbek, kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve diyabet gibi hastalıkların habercisi. Karın içi yağlanmanın vücudun en önemli organları çevresinde bulunduğunu söyleyen Kardiyovasküler Anestezi Yoğun Bakım ve Beslenme Uzmanı Dr. İsmail Ağar kalp sağlığının en basit ve etkili göstergesinin bel çevresi ölçümü olduğunu belirtiyor. Dünya kardiyoloji bilimi çevresince bel çevresi ölçümü üst sınırının kadınlarda 88 cm erkeklerde ise 96 cm olarak kabul ediliyor, bunların üstündeki ölçüme sahip olanlarda ise kalp krizi riski oldukça yükseliyor.

DİĞER YÜZÜ ESTETİK

Bu madalyonun bir yüzü diğer yüzüne baktığımızda estetik kaygılar görünüyor. Peki ama çözüm nedir? Şüphesiz ki vücudun en zor eriyen yağları, karın bölgesinde biriken yağlardır. Bu bölge özel uygulamalara ihtiyaç duyar. Teknoloji ve tıbbın hızlı ilerleyişi medikal estetik alanında zoru başarıyor. Farklı sorunlara yönelik uygulanan birbirinden çeşitli ve etkili tedaviler karşımıza çıkıyor.

iNCELiRKEN SELÜLiTTEN DE KURTULUN

Bu tedavi hanımlara artı bir avantaj sağlıyor. 5 cm kadar yağ dokusuna inebilen Planer Şok Tedavisi selülitin başlıca nedeni olan fibröz septaları yüksek enerji ile birbirinden koparıyor. Enerjinin dağılmasıyla birlikte yağ hücreleri sahip oldukları içeriğin bir kısmının erimesine neden oluyor. Böylelikle estetik görünümü bozan yağ tümsekleri de ortadan kalkıyor. Ağrısız son derece konforlu bir yöntem olan Planer Şok Tedavisi 6-8 seans gibi kısa bir sürede etkili sonuçlarını gösteriyor.

SU VE MIKNATIS YAĞLARI ÖLDÜRÜYOR

Amerika ve Avrupa'da büyük ses getiren Planer Şok Tedavisi şimdilerde ülkemizde de en çok tercih edilenler arasına girdi. Bu tedavi özellikle karın yağları ve göbek sorunu olanlara avantaj sağlıyor. Dr. İsmail Ağar yöntem konusunda şunları söylüyor: "Su ve mıknatıs yardımıyla üretilen kısa süreli ve yüksek akustik dalgalar enerjiyi istenilen bölgeye yoğunlaştırıyor. Planer Şok Tedavisi'nin yüksek astılım gücü nanosaniyelerle ölçülebiliyor. Bu şok dalgalar uygulama alanındaki yağ dokusunun çok derinlerine yayılarak parçalanma sürecini başlatıyor. Geçirgenliği arttırarak yağları yakan enzimlerin aktivitesini arttırıyor.”

www.ismailagar.com

Bu haber toplam 7275 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.