1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. II. Travma Sempozyumu 8-9 Aralık'ta İzmir'de Yapılacak

II. Travma Sempozyumu 8-9 Aralık'ta İzmir'de Yapılacak

Türk Psikologlar Derneği Travma Afet ve Kriz Birimi tarafından düzenlenen “Çocuklar ve Ergenler: Kırılganlıktan Sağlamlığa” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan II. İzmir Travma Sempozyumu ve 8-9 Aralık tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek.

A+A-

Konuyla ilgili TPD İzmir Travma, Afet ve Kriz Birimi Sempozyum Düzenleme Kurulu adına yapılan davet çağrısında şu ayrıntılara yer verildi:

Değerli Meslektaşlarımız, Sevgili Öğrenciler;

Sizleri Türk Psikologlar Derneği Travma Afet ve Kriz Birimi tarafından düzenlenen ve 8-9 Aralık tarihleri arasında, “Çocuklar ve Ergenler: Kırılganlıktan Sağlamlığa” ana temasıyla gerçekleştirilecek olan II. İzmir Travma Sempozyumu’na davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

 

Bu yıl çocukluk ve ergenlik döneminin kırılganlığa ve örselenmeye açık doğası ile travmanın dönüştürücü gücünü bir arada düşünerek, sempozyumun temasına "Kırılganlıktan Sağlamlığa" adını verdik. Ülkemizin önde gelen bilim insanlarını ve uzmanlarını konuşmacı olarak ağırlayacağımız sempozyumda, örseleyici yaşantıların çocuk ve ergen ruh sağlığı üzerindeki etkilerini, koruyucu ve önleyici müdahaleleri ve alanda çalışan uzmanların deneyim aktarımlarını konu edinen konferans, panel ve çalışma grupları yer alacaktır.


Sempozyumun, sizlerin katılımıyla, bilimsel bilginin üretimi ve paylaşımına ve ruh sağlığı çalışanları arasındaki ağın güçlenmesine katkı sağlayacak bir platform oluşturmasını umuyoruz.


Aralık'ta İzmir'de görüşmek dileğiyle...

TPD İzmir Travma, Afet ve Kriz Birimi

Sempozyum Düzenleme Kurulu

 

Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://tpdizmiretkinlik.wixsite.com/travmasempozyum

Bu haber toplam 5397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.