1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 7 Ekim Derbi Maçları

7 Ekim Derbi Maçları

Tarihler 7 Ekim 2012'yi gösterdiğinde Avrupa'nın dört bir köşesinde derbi heyecanı yaşanacak. İşte 7 Ekim'in büyük maçları.

A+A-

7 Ekim Günü  Oynanacak Maçlar

 Türkiye'de Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş, Şükrü Saracoğlu stadında saat 19:00'da kozlarını paylaşacak. Türkiye'deki bir diğer derbi ise PTT 1. Lig'de oynanacak. En son 4 Mayıs 2008'de karşı karşıya gelen Adana Demirspor ile Adanaspor, 4 yıllık aranın ardından tekrar Adana'daki spor severlere derbi heyecanı yaşatacak. Bu mücadelenin başlama saati de yine 19:00.



 7 Ekim'de oynanacak en büyük maç ise şüphesiz Barcelona-Real Madrid maçı. Katalanların bir maç fazlasıyla, 6 hafta sonunda 11 puan fark attığı ezeli rakibi Real Madrid, kuşkusuz bu maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. El-Clasico bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir heyecanla takip edilecek.



 Serie A'nın 6. haftasında oynanacak olan Inter-Milan derbisinin tarihi de 7 Ekim. Aynı şehirde aynı stadı paylaşan iki ekip her ne kadar sezona iyi bir başlangıç yapamasalar da bu maçta futbol severlerin takibinde olacaktır. Dev maç Türkiye saatiyle 21:45'te başlayacak.



 Tam manasıyla derbi niteliği taşımasa da 7 Ekim'de oynanacak bir diğer zorlu maçta Fransa 1. Ligi'nden. Her ne kadar aynı şehrin takımı olmasalar da son iki sezondur yaptığı transferlerle büyük bir atılım içinde olan PSG ile şu ana kadar ligi domine eden Marsilya karşı karşıya gelecek.



 Futbola özel bugünün heyecanı ise sadece bu kadarla sınırlı değil. 7 Ekim günü Rusya'da, Spartak Moskova-CSKA Moskova, Portekiz'de, Porto-Sporting Lisbon ve son olarak Hollanda'da Twente-AZ Alkmaar maçları oynanacak.



 İŞTE 7 EKİM'İN BÜYÜK MAÇLARI



 Fenerbahçe - Beşiktaş - 7 Ekim, Saat: 19:00


 Adana Demirspor - Adanaspor - 7 Ekim, Saat: 19:00


 Barcelona - Real Madrid - 7 Ekim, Saat: 20:50


 Milan - İnter - 7 Ekim, Saat: 21:45


 Marsilya - PSG - 7 Ekim, Saat: 22:00


 Spartak Moskova - CSKA Moskova - 7 Ekim, Saat: 17:00


 Porto - Sporting Lisbon - 7 Ekim, Saat: 22:45


 Twente - AZ Alkmaar - 7 Ekim, Saat: 17:30

Bu haber toplam 6697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.