1. HABERLER

  2. SINAV HABER

  3. 30 Mart Zabıt Katipliği Sınavı Soru ve Cevapları

30 Mart Zabıt Katipliği Sınavı Soru ve Cevapları

30 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan Zabıt Katipliği Sınavı Soru ve Cevapları MEB ile eş zamanlı olarak sitemizde açıklanacaktır.

A+A-

30 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan Zabıt Katipliği Sınavı Soru ve Cevapları MEB ile eş zamanlı olarak sitemizde açıklanacaktır. Sınav sorularının 1 veya 2 Nisan 2013 tarihlerinde yayımlanması bekleniyor. Sınav soru ve cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...

 

30 Mart Zabıt Katipliği Sınavı Soru ve Cevapları (Sorular açıklandığında bağlantı aktif hale gelecektir)

Sınavla İlgili Diğer Ayrıntılar 

Sınav yeri: İlgili adalet komisyonları olup, sınav giriş belgeleri adalet komisyonu başkanlıklarından alınacaktır.

 

Uygulama sınav tarihi ve saati: 30 Mart 2013 Cumartesi günü saat 09:00’da, (Yükseköğrenime Geçiş Sınavı(YGS) nedeniyle 23 Mart 2013 olan uygulama sınav tarihi 30 Mart 2013 Cumartesi günü olarak değiştirilmiştir.) adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulama sınavı yapılacaktır. Belirtilen günde uygulama sınavının bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

Sözlü sınav tarihi ve saati: 06 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 09:00’da, (Yükseköğrenime Geçiş Sınavı(YGS) nedeniyle 30 Mart 2013 olan sözlü sınav tarihi 06 Nisan 2013 Cumartesi günü olarak değiştirilmiştir.) Yönetmeliğin 14 üncü maddesine göre adaylar sözlü sınava alınacaklardır. Belirtilen günde sözlü sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir. 

Bu haber toplam 3475 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.