1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. TPD'de Nöropsikanaliz Çalışma Birimi Kuruldu

TPD'de Nöropsikanaliz Çalışma Birimi Kuruldu

Türkiye Psikiyatri Derneği'nin 5 Mayıs 2013 tarihli Merkez Yönetim Kurulu toplantısında Nöropsikanaliz Çalışma Birimi kurulmasına karar verildi.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Türkiye Psikiyatri Derneği'nin 5 Mayıs 2013 tarihli Merkez Yönetim Kurulu toplantısında Nöropsikanaliz Çalışma Birimi kurulmasına karar verildi. Konuyla ilgili Türkiye Psikiyatri Derneği'i tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ayrıntılara yer verildi.

"Değerli Meslektaşlarımız

5 Mayıs 2013 tarihli Merkez Yönetim Kurulu toplantısında Nöropsikanaliz Çalışma Birimi kurulmasına ve kurucu koordinatör olarak Dr. Gamze Özçürümez'in atanmasına karar verilmiştir.  Nöropsikanaliz, beyini nesnel biçimde inceleyen sinirbilim ile insan zihninin öznelliğini irdeleyen psikanaliz arasında köprü kurmayı hedefleyen; hangi beyin süreçlerinin hangi öznel süreçlerle bağıntılı olduğunu araştıran; beden-zihin sorununa yanıtlar ararken her iki alandan katkıları bütünleştirmeyi amaçlayan yeni bir alandır.

Çalışma Birimi'ne katılmak isteyen üyelerimiz [email protected] ve [email protected] adreslerine yazarak taleplerini iletebilirler.

Saygılarımızla,

TPD-MYK" 

Bu haber toplam 3965 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.