1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Stresi Alan Masaj Terliği Üretildi.

Stresi Alan Masaj Terliği Üretildi.

Yenişafak gazetesinde yer alan habere göre; "Zinde Terlik" adı verilen terliğin üzerindeki pimler ayaklara mesaj yapıyor.

A+A-

FAZLI ŞAHAN / YENİŞAFAK

Vücutta bulunan stresi alan masaj terliği üretildi. "Zinde Terlik" adı verilen terliğin üzerindeki pimler ayaklara mesaj yapıyor. Günde en az 30 dakika kullanılması zorunlu olan masaj terliği, kan dolaşımını da olumlu etkiliyor

Zinde Terlik adı altında üretilen masaj terliklerinin terapi niteliğinde refleksoloji etkisi yaptığı belirtiliyor. Sistem hakkında bilgi veren refleksoloji uzmanı Yavuz Selim Dinler, "Vücutta tıkanmış olan enerji kanallarını açarak stresin etkilerini hafifletiyor, derin bir rahatlama getirerek sinir sisteminin normal çalışabilmesini sağlıyor ve böylelikle rahatlayan bir vücut kendi kendini iyileştirebiliyor. Refleksoloji, terapi niteliğinde bir masaj tarzı. Ellerimiz, ayaklarımız ve kulaklarımız vücudumuzun bir çeşit haritasını taşıyor. Başka bir deyişle her organın el, ayak ve kulaklarda 'reflect' ettiği yani yansıdığı bir yer var. Refleksoloji bu noktaları masajla harekete geçirerek, vücuttaki tıkalı enerji kanallarını açıyor, kişiye rahatlık getiriyor ve hastalıklara karşı vücudun bağışıklık sistemininin korunmasında yardımcı oluyor" dedi.
Zinde Terlik'in sahibi Ahmet Tunçer ise terliğin tasarımı için iki yıl çalıştıklarını söyledi.

Tunçer, ürettikleri terliğin, günde en az 30 dakika kullanılması durumunda refleksoloji masajı etkisi gösterdiğini, düzenli olarak günde 30 dakika giyilmesi durumunda ise tempolu yürüyüş yapmış gibi vücuttaki kan dolaşımı hızlandırıyor. Tunçer, masaj terliğin, virüslü mikrobik olmayan tüm rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olacağını söyledi ve tıbben hiç bir yan etkisinin bulunmadığını belirtti.

Bu haber toplam 8799 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.