1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şenol Güneş: "Psikolojik savaşı kazandık"

Şenol Güneş: "Psikolojik savaşı kazandık"

Trabzonspor teknik direktörü, Galatasaray karşısında hem rakibin hem de liderlik baskısının kendilerini zorlamasına rağmen maçtan kazanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

A+A-

Galatasaray'ı yenerek liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş çok zor bir mücadeleden galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Maçtan sonra Lig Tv mikrofonlarına konuşan teknik adam, "Rakibin gücünden ve psikolojik açıdan zor bir maç oldu. Rakibimiz orta sahayı çok kilitledi. Fenerbahçe maçında da buna benzer oynamışlardı. Ama biz onların ikinci yarıda fizik açıdan düşeceğini biliyorduk. Bence Galatasaray ligin en iyi ekiplerinden biri. Ancak bugün hücumdaki silahlarından yoksundu. Galatasaray silahlarına kavuşunca çok yukarlara gelecektir" şeklinde konuştu.

Taraftarlarına verdikleri detekten ötürü teşekkür eden Şenol hoca, "Seyircimize teşekkür ediyoruz. Bizi çok iyi desteklediler. Ama henüz 11'inci haftadayız. Önümüzde çok uzun bir yol var. Biz şu an lideriz ama bu sezon çok zor geçecek. Ligde bir renklilik var. Pek çok takım zirve için savaşıyor. Biz bu sevinci bu akşam unutup yarın Bursaspor maçının hazırlıklarına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2367 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.