1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Reddedildim, gurur yaptım ve öldürdüm

Reddedildim, gurur yaptım ve öldürdüm

Ankara Mamak'ta 10 gün önce işten evine dönen Nesrin K. isimli garson kızın katil zanlısı yakalandı.

A+A-

FATİH İNCİ / YENİ ŞAFAK

Ankara Mamak'ta 10 gün önce işten evine dönen Nesrin K. isimli garson kızın katil zanlısı yakalandı. Ostim'de yaşanan olay şöyle gelişti: Hurşit Ş. isimli şahıs, Nesrin K'yı yolda görüp beğendi. Daha sonra genç kızın peşine takılan Hurşit Ş, bir süre genç kızı takip etti ve bir ara yanına yaklaşıp, "Sizinle arkadaşlık etmek istiyorum. Sizi çok beğendim" dedi. Bu sırada telefonla konuşmakta olan Nesrin K. Hurşit Ş.'yi tersleyerek, "Ben istemiyorum. Rahatsız etme" diye karşılık verdi.

GURUR MESELESİ YAPTI

Hurşut Ş. yolun karşısına geçip genç kızın telefon konuşmasını bitirmesini bekledi. Hurşid Ş. cebinde taşıdığı bıçağı Nesrin K.'nın boynunun sol tarafına saplayıp olay yerinden uzaklaştı. Aldığı bıçak darbesiyle olduğu yere yığılan Nesrin K. kan kaybından olay yerinde can verdi.

Daha önceden de taciz ve küçük yaşta kız kaçırma olaylarından sabıkası olan Hurşid D. olay yerine yakın işyerlerinin güvenlik kamerası görüntüsünden yakalandı. Hurşid Ş.'nin 6 aylık evli olduğu öğrenildi. Yaklaşık 10 ay önce cezaevinden çıkan Hurşit Ş.'nin cinayet hakkında "Anlık hoşuma gitti. Cinayeti hakarete uğradığım ve reddedildiğim için işledim" dediği öğrenildi.

Bu haber toplam 4578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.