1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Patent Tescili ile Geleceğinizi Güvence Altına Alın

Patent Tescili ile Geleceğinizi Güvence Altına Alın

Yapılan araştırmalar göre işletmelerin Ar-Ge yatırımlarının yaklaşık %25'i mevcut olan buluşlar için harcanarak israf edilmektedir.

A+A-
Sektörün köklü kuruluşlarından olan Patent Home, patent ve faydalı model tescil belgesi işlemlerinizde profesyonel vekilleri ile hizmet vermekte, yılların getirdiği tecrübesini başvuru işlemlerine yansıtarak en doğru, en çabuk ve en uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Ar-Ge Çalışmaları ve Patent Hakkı

Yapılan araştırmalar göre işletmelerin Ar-Ge yatırımlarının yaklaşık %25'i mevcut olan buluşlar için harcanarak israf edilmektedir. Bilinçsizce harcanan bu kaynakların işletme ekonomisine, dolayısıyla ülke endüstrisine geri kazandırmanın yolu derinlemesine yapılacak araştırmadan geçmektedir.

patent  Araştırması

Araştırma

Planlanan araştırmanın sadece Türkiye ile sınırlı olmayıp dünya çapında yapılması, mevcut buluşların incelenmesinde hayati rol oynamaktadır. Başarılı bir Ar-Ge çalışması yürütmek ancak derin araştırmayla mümkündür. Dünya üzerindeki buluşların büyük bir bölümü dokümanlarda açık bir şekilde yer almaktadır. Avrupa Patent Ofisi  ve Amerikan Patent Ofisi internet üzerinden araştırma yapmak isteyenler için çok iyi bir veri kaynağıdır.


 

 

http://www.patenthome.com.tr

Bu haber toplam 2369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.