1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Nejat İşler'den İyi Haber

Nejat İşler'den İyi Haber

Yoğun bakımda tedavisi süren Nejat İşler için bir mesaj da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan geldi.

A+A-

CHP Basın Merkezinde yapılan yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Nejat İşler'in rahatsızlığından büyük üzüntü duyduğu belirtilerek, sanatçının annesi Zehra İşler'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan da “Hayatın kurallarını değiştirecek kadar güçlü değilim ama, kurallara boyun eğmeyecek kadar güçlüyüm” demiştin. Sevgili Nejat Diren öyleyse, yine gül” diye seslendi.

SEVİNDİREN HABERİ BAŞHEKİM VERDİ

Ünlü oyuncu Nejat İşler, tedaviye cevap vermeye başladı.

Geçen günlerde solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Nejat İşler’in sağlık durumu hakkında, doktorundan yeni bir açıklama geldi. Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, şu bilgileri verdi:

“17 Ocak 2014 tarihinde hastanemizin acil servisine başvuran değerli sanatçımız Nejat İşler’in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor. İlk açıklamamızda belirttiğimiz gibi Nejat İşler’e ilk müdahale acil servisimizde yapılmıştı. Şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptanmıştı. Gelişen septik şok sonucunda ayrıca akciğerlerinin çok ciddi şekilde etkilendiği, böbrekler, kalp ve kan hücreleri ile karaciğerinin de bu durumdan olumsuz etkilendiği tespit edilmişti. Hastanemizin yoğun bakım servisinde tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumu halen kritik süreçtedir.

Bununla birlikte uygulanan, yoğun bakım bölümüne özgün destek tedavilere ve planlanan diğer tedavilere adım adım olumlu yanıt vermeye başlamıştır. Son 12 saat içerisinde gerek organ fonksiyonlarında gerekse laboratuvar testlerinde görülen olumlu gelişmelere rağmen hayati tehlikesi azalmakla birlikte devam etmektedir. Hastamıza verilen solunum ve dolaşım desteği halen devam etmektedir. Ayrıca böbrek destek tedavisine başlanmıştır. Nejat İşler’in tedavisi yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, hematoloji, göğüs hastalıları, genel cerrahi, kardiyoloji, gastroentroloji hekimlerimizin çok disiplinli kontrolünde devam etmektedir.”

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Ne­jat İş­le­r’­in ya­kın ar­ka­da­şı Fik­ret Kuş­kan, Meltem Cumbul, Güven Kıraç, Ceyda Düvenci, Şevval Sam, Ay­şe Öz­yıl­ma­zel, Der­ya Şen­soy, Aş­kın Şe­nol ve Dost El­ver ha­be­ri alır al­maz ilk uçak­la Bod­ru­m‘­a git­ti. İş­le­r’­in du­ru­mu hak­kın­da dok­tor­lar­dan bil­gi alan Kuş­kan, “Du­ru­mu­nun ne ol­du­ğu­nu tam ola­rak bil­mi­yo­ru­z” de­di. İş­le­r’­in di­ğer rol ar­ka­da­şı Za­fer Al­göz de ola­yın üzün­tü­sü­nü ya­şa­dı­ğı­nı söy­le­di. Al­göz söz­le­ri­ne şöy­le de­vam et­ti: “Du­a et­mek­ten baş­ka ya­pa­cak bir şey yok. Me­rak­la bek­li­yo­ruz. Bü­tün set çok üzül­dük. Çok sev­di­ği­miz bir ar­ka­da­şı­mız, kar­de­şi­miz­di. İç or­gan­lar tah­rip ol­du­ğu için vü­cut ilaç te­da­vi­si­ne ce­vap ver­mi­yor. Uma­rım en kı­sa za­man­da ara­mı­za dö­ne­r.”

NEDEN BU VAZGEÇİŞ?

Ünlü oyuncu için birçok sanatçı dostu Twitter’dan geçmiş olsun mesajı yayınladı.

İB­RA­HİM TAT­LI­SES: Ne­jat İş­ler kar­de­şi­me Al­la­h’­tan şi­fa di­le­rim. Du­ala­rı­mız se­nin­le.

CEM YILMAZ: Nejat kardeşime acil şifalar ve iyilikler diliyorum. İyi adamdır. Gönlünce iyiye layıktır.

BEL­ÇİM BİL­GİN: Ne olur bu bir ka­bus ol­sun, ne olur uyan­sın.

BEH­ZAT UY­GUR: Ne­jat İş­ler gü­zel kalp­li, ken­di­si gi­bi olan adam. Sa­kın...

NİL­GÜN BEL­GÜN: Ne­den bu vaz­ge­çiş?

İL­KER İNA­NOĞ­LU: Çok geç­miş ol­sun en kı­sa za­man­da in­şal­lah sağ­lı­ğı­na ka­vu­şur­sun du­ala­rı­mız se­nin­le.

ESER YE­NEN­LER: Gen­ce­cik, iyi yü­rek­li as­lan gi­bi bir adam.

Bu haber toplam 3566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.