1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Münevver Karabulut Cinayeti Sıktı Artık

Münevver Karabulut Cinayeti Sıktı Artık

Sıktı, bıktırdı artık. Toplumsal önemi, mesajı ne kadar büyük olsa da... Köylüler 'yetti gayrı' derler ya, işte aynen öyle... Bu ülkede başka konuşulacak konu yok mu?

A+A-

"Sıktı, bıktırdı artık. Toplumsal önemi, mesajı ne kadar büyük olsa da... Köylüler 'yetti gayrı' derler ya, işte aynen öyle... Bu ülkede başka konuşulacak konu yok mu?"

Bu sözlerin sahibi Bugün Gazetesinden Aykut Işıklar... Aslında toplumsal bir gerçeği gür bir noktadan haykırıyor. İnsanların, canları arasında ki modern ayrımcılığın ayyuka çıktığı bir olguyu işaret ediyor. İşte Aykut Işıklar'ın Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili medyanın gereksiz ilgisine karşı isyan ettiren ifadelerinin ayrıntıları...

"Sıktı, bıktırdı artık. Toplumsal önemi, mesajı ne kadar büyük olsa da... Köylüler 'yetti gayrı' derler ya, işte aynen öyle... Bu ülkede başka konuşulacak konu yok mu?

Her Allah'ın günü her gazetede 'kesik kafa cinayeti...' Yok Cem Garipoğlu şurada görüldü, yok şunu yaptı. Öldürüldükten sonra parça parça gitar kutusuna konulan Münevver Karabulut'un gülen yüzünü görünce mutlu mu oluyoruz? Hele babasını Seda Sayan'ın TV programında görünce... 'Ne iyi baba' mı diyoruz yoksa 'Beyefendi kızın artık yok. O kadar güzel kız, kurtlar sofrasında yem olurken siz nerede idiniz? O mutlu pozlar verilirken, siz ne yapıyordunuz' mu diyoruz? İstanbul Emniyet eski Müdürü Celalettin Cerrah 'Analar-babalar kızlarının nereye, kimlerle gittiğine daha çok dikkat etsin' dediği için geri kafalı olmakla suçlanmıştı. Yalan ki ne yalan. Cerrah'ı suçlayanlar ellerini vicdanına koyup düşünsünler. Önce kendi kızlarına kim bilir nasıl davranıyor? Böyle bir olay başlarına gelsin, 'asıl suç benim' diye kafalarını duvara vururlar. Garipoğlu ailesinden de kimseyi gazete ve TV'lerde görmek istemiyoruz." 

Bu haber toplam 5043 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum