1. HABERLER

  2. GENEL-SAĞLIK

  3. Mükemmel kaşların sırrı

Mükemmel kaşların sırrı

Doğal ama şekilli kaşlar son yılların vazgeçilmez güzellik trendleri arasında. İşte mükemmel kaşlara kavuşmak için birkaç küçük sır...

A+A-

Kaşlarınız trend sayılan standart şekil ve kalınlık ölçülerini karşılamıyorsa bunun için üzülmeyin. Kaşlarınıza her zaman kontrol etme şansınız olabilir.

Zeytinyağı ile masaj yapın

Kaşlarınızı kalınlaştırmak istiyorsanız; uyumadan önce badem yağı ve zeytinyağı ile kaşlarınıza masaj yapabilirsiniz. 3-5 dakika sürecek bu masaj kaşlarınızın uzamasına yardımcı olacaktır.

Yüz şekliniz yuvarlak ise...

Yuvarlak bir yüz şekliniz var ise daha kavisli kaşlar tercih edebilirsiniz. Kaşlarınızın açısız bir şekil alması, yüzünüzü daha fazla yuvarlaştıracaktır.

Yüz şekliniz kare ise...

Kare yüz şekline sahip kişiler ise, kaşları daha kıvrımlı şekiller tercih edebilir. Kaşların açıları kişisel seçimlerine göre değişebilse de ince ve kısa kaşlar kullanmaktan uzak durmalılar.


5-045.gif


Kalp şeklinde yüzler

Yüzünüz kalp şeklinde ise, gözünüze yakın, çok derin açılara sahip olmayan kaşları tercih edebilirsiniz. Kaşlarınıza derinlik ve kavis vermek yüzünüzü uzatabileceğinden bu seçenekten uzak durabilirsiniz.

Oval yüzler

Oval bir yüz şekliniz var ise, daha yukarı doğru, düz ve kıvrımsız kaşlar tercih edebilir.
yüz

Bu haber toplam 3227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.