1. HABERLER

  2. FRAGMAN

  3. Muhteşem Yüzyıl 70.Bölüm Fragmanı İzle

Muhteşem Yüzyıl 70.Bölüm Fragmanı İzle

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümüyle 24 Ekim Çarşamba akşamı Star ekranlarında sizlerle buluşacak. İyi seyirler dileriz..

A+A-

Muhteşem Yüzyıl yeni bölümüyle 24 Ekim Çarşamba akşamı Star ekranlarında sizlerle buluşacak. İyi seyirler dileriz..

 

Muhteşem Yüzyıl 70.Bölüm Fragmanı İzle 

Kaliteli formatta Muhteşem Yüzyıl 70.Bölüm Fragmanı herkesden önce izlemek için bizden ayrılmayınız..

Hatice Sultan kurtuldu hemde Nigar Kalfa kurtardı. Beklenende buydu zaten Nigar'ın amacı Hatice Sultan'a kendini affetirmek içten içe intikam almakdı. Hürrem Nigar'ın bu oyunun farkında tabiki söz konusu Hürrem sonuçta..

Yıllar geçti. Seferden dönen Sultan Süleyman karşısında büyüyen çocuklarını görünce çok mutlu olur. Mihrimah serpilmiş güzel genç bir kız olmuş. Şehzade Mehmet ise delikanlı bir şehzade.. Seferden sonra geçirilecek ilk gece. Hürrem Sultan için hazırlanır (Şarap gibi hatun o kadar yıllar geçmiş ama hiçde yaşlanmamış gittikçe de güzelleşmiş) Diğer yandan ise Firuze hazırlanır Sultan Süleyman ile birlikte olmak için ikisie birbirinden güzel ikiside biribirinen akıllı iki kadın hünkarın kararı zordur. Sultan Süleyman tercihini Hürrem'en yana kullanır. Firuze'nin eli koynunda kalmıştır. Hürrem Sultan Süleyman ile karşılaşınca Firuze'ye yazdığı mektuptan bir alıntı okur Süleyman'ın kulağına.. Ne kadındır ki yıllar geçse de o mektubu unutmamış ezberlemiştir. Kendinden hariç herkesin yalan olduğunu bir kez daha dile getirir.

Pargalı İbrahim ve Hatice Sultan ise ihanetin üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen aşklarından hiç bir şey eksilmeden bakarlar birbirinin gözlerine ama Hatice Sultan hala kırgın hala üzgündür.

Hatice Sultan soluğu Sultan Süleyman'ın yanında alır. Sultan Süleyman'a O'nun yokluğunda Hürrem'in neler yaptığını bir bir anlattı. Bu duruma sinirlenen Sultan Süleyman hem Hürrem' hemde Hatice Sultan'a lafını verip gönderir. Hatice Sultan Nigar Kalfa'nın canını bağışladı ama tek şartla haremden uzaklaştırılıp bir koca bulup evlendirmek. Bu Nigar Kalfa için hergün ölüm ama Hürrem Nigar'ın gözünü açmıştır. Kimle evlenirse evlensin günü gelince boşanıp tekrar yanına aldırtacağnı söyler. Hürrem'in tek derdi İbrahim'i bir kez daha Nigar'a aşık ederek hem Hatice'nin hem de Pargalı'dan intikam almaktır.

Rüstem Ağa ise Mihrimah'ın güzelliğinden çok etkilenir. Mihrimah ise Yahya'dan etkilenmiştir. Hoş Mihrimah da aynı annesinin yolunda ilerlemektedir.

Şehzade Mustafa ise baba olmaya hazırlanıyor. Gözdesi Fatma Hatun hamiledir. Helana ise dört gözle Mustafa'yı beklemektedir. Eğer Mustafa biraz daha gecikirse Helena yaşlı bir adam ile evlenmek zorunda kalacaktır.

Şehzade Mehmet sakin bir çocuk ama annesi kafasının etini yemekte. Mehmet kılıç kuşanıyor Mahidevran olacaklardan dolayı huzursuzlanıyor çünkü Hürrem'i çok iyi tanıyor. Hürrem ise aynen Mahidevran'ın düşüncesinde olduğu gibi Mehmet'i ince ince işliyor. Kılıç töreni muhteşem görkemi ile gerçekleşti. Hürrem ilk iş olarak Şehzade Mehmet'e haremden cariye seçer. 

Bu haber toplam 9326 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum