1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. MEB Rehberlik Bölümünde Görev Değişimi

MEB Rehberlik Bölümünde Görev Değişimi

Bir süredir kulislerde konuşulan görev değişimi gerçekleşti. MEB Rehberlik ve Özel Eğitim Genel Müdürlüğüne PROF.DR. Mustafa BALOĞLU atandı

A+A-
Bir süredir kulislerde konuşulan görev değişimi gerçekleşti. Daha önce  Doç. Dr. Hakan SARI'nın genel müdürlüğünü yaptığı Rehberlik ve Özel Eğitim Genel Müdürlüğüne Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı PROF.DR. Mustafa BALOĞLU atandı. 

Konuyla ilgili MEB sitesinde yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Sayın Doç. Dr. Hakan SARI, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünü, Sayın Prof.Dr. Mustafa BALOĞLU'na, Genel Müdürlük Personellerinin de katıldığı bir toplantı ile devretmiştir. Samimi bir sohbet havasında geçen toplantıda karşılıklı başarılar dilenmiş, işbirliğinin tüm çalışmalarda devam edeceği vurgulanmıştır. Sayın Prof.Dr. Mustafa BALOĞLU, Sayın Doç. Dr. Hakan SARI'ya Tokat Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi tarafından hazırlanan karakalem portresini de sunmuştur.

Eski Genel Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Hakan SARI'ya Bakanlığımızdaki yeni görevinde başarılar dileriz…

PROF.DR. Mustafa BALOĞLU Kimdir?

10 Kasım 1970 doğumlu hocamız Lisans Eğitimini 1992 yılında Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümünde tamamlamıştır. Yüksek Lisasansını Psikolojik Danışma alanında Wisconsin Üniversitesi-Madison'da yapmıştır. Doktorasını Eğitim Psikoloji alanında Texas A&M Universitesi-Commerce'de 2001 de tamamlamıştır. Ayrıca Psikolojik Danışma alanında aynı üniversiteden doktorası bulunmaktadır.

Kaynak: Aktüel Eğitim 

Bu haber toplam 4224 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.