1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İklim Plus Klima Servis & Bakım & Montaj

İklim Plus Klima Servis & Bakım & Montaj

Klima bakımı yaparak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Bakımı yapılmayan cihazlar sizlere tehlikeli hale gelmektedir. Cihazınızın yılda en az 2 defa bakımını yaptırarak ömrünü uzatabilir, daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

A+A-
iklim Plus Klima Servisi iklimsa, İstanbul'un tüm bölgelerine 7 / 24 kesintisiz eğitimli teknik servis personeli, TSE belgeli servis noktaları ve güleryüzlü hizmet anlayışı ile size bir telefon kadar yakın. Çağrı merkezimizi arayabilir ve kapıda kredi kartıyla ödeme imkanından da faydalanabilirsiniz. Klima bakımı yaparak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Bakımı yapılmayan cihazlar sizlere tehlikeli hale gelmektedir. Cihazınızın yılda en az 2 defa bakımını yaptırarak ömrünü uzatabilir, daha sağlıklı hale getirebilirsiniz.

 

Bakım ve montajlarınızı yetkili servislerimize yaptırınız. Bakım ile bakmak arasında fark vardır. Özellikle yaz sezonunda ehliyetsiz kişilerin ucuz fiyat vererek bakım ve montaj işlemi yaptığı ama bu bakımların cihazın normal çalışmasından çok zarar görmesine ve yüksek maliyetli arızalara sebebiyet verildiği tespit edilmiş olup bakımlarınızı ve klima montajı yetkili servis personelimiz dışında yaptırmayınız. Yapılan bakımlarımız garanti kapsamındadır. Ehliyetsiz kişilerce yapılan bakım ve montajlar cihazınızın garanti kapsamı dışında kalmasına neden olur.

 

Onarım için verilen servisi hizmet bedeli, "servis ücreti", "onarım işçiliği", "sarf edilen malzeme" ve "kullanılan yedek parça" bedellerinin toplamından oluşur. Garanti içi hallerde yedek parça bedeli hesaba katılmaz.


Herhangi bir nedenle müşteriye verilen hizmet için servis ücreti alır. Varsa arızanın tespiti, ölçümler ile kontrolü ve bilgi vermeyi kapsar.

Her yaz ve kış sezonu öncesi cihazların Mart, Mayıs, Eylül, Kasım aylarında evaporatör ve kondanser ve hava filtrelerinin temizletilerek bakımlarının genel kontrollerinin yaptırılması kirlilikten dolayı meydana gelebilecek ciddi arızaları asgariye indirecektir. İklimsa yetkili satış ve merkezidir.

http://www.iklimplus.com.tr 

Bu haber toplam 2441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.