1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Galatasaray-Kasımpaşa Maçı Özeti İzle?

Galatasaray-Kasımpaşa Maçı Özeti İzle?

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'inde ilk maçı olarak Kasımpaşa ile karşılaşacak..maçın Özerini bu sayfadan İzleyebilirsiniz?

A+A-

Bugün oynanan Galatasaray Kasımpaşa Maçında karşılaşması sona erdi. Karşılaşma Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile bitti. Karşılaşmadaki önemli anlar şöyle:

 

35. Dakika: Galatasaray, Umut Bulut'un golü ile 1-0 öne geçiyor. Sancak Kaplan'ın Johan Elmander'e yaptığı faulün ardından kazanılan serbest vuruşta topun başına Emre Çolak geçiyor. Emre Çolak'ın ortasına altıpas üzerinde iyi yükselen Umut Bulut'un kafa vuruşunda top ağlarla buluşuyor. Süper Kupa maçında 2 gole imza atan Umut Bulut, bu sezon Galatasaray forması ile resmi maçlarda gol sayısını 3'e yükseltiyor.  

69. Dakika: Kasımpaşa, İlhan Eker'in golü ile skorda dengeyi sağlıyor. Emre Çolak'ın Djalma'ya yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Tabare Viudez geçiyor. Tabare Viudez'in ortasına altıpas üzerinde iyi yükselen İlhan Eker'in kafa vuruşu kaleci Fernando Muslera'nın sağından ağlarla buluşuyor.  

87. Dakika: Galatasaray, Umut Bulut'un golü ile tekrar öne geçiyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu için topun başına Emre Çolak geçiyor. Emre Çolak'ın ortası kale içine yöneliyor ancak top kaleci Andreas Isaksson'un bacağına çarpıp sağ kanada yöneliyor. Topla tekrar buluşan Emre Çolak bir kez daha ortasını yapıyor, İlhan Eker'in kafasından seken top kale alanı çizgisinin hemen önünde bulunan Umut Bulut'a geliyor. Umut Bulut'un uçarak yaptığı kafa vuruşunda top ağlarla buluşuyor.

Karşılama Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile bitti. 

Bu haber toplam 3237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.