1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Elazığ'da Ruh Sağlığı Merkezi Açıldı

Elazığ'da Ruh Sağlığı Merkezi Açıldı

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete girdi...

A+A-

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından vatandaşlara daha iyi ruh sağlığı hizmeti vermek ve hastaları farklı sosyal aktiviteler ile tedavi süreçlerine katkı sunmak amacıyla oluşturulan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

İcadiye Mahallesi Yakup Şevki Caddesi üzerinde hizmet verecek olan merkezin açılışına Elazığ Valisi Muammer Erol, İl Sağlık Müdürü Kanuni Keklik, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Namlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir değerlendirme yapan Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Namlı bölgede alanında tek hastane olan Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinin değişen dünyada yeni sağlık konseptine ayak uydurma adına bu merkezi oluşturarak hizmete açtığını, merkez ile hizmetin vatandaşın ayağına getirildiğini söyledi.

Konuşmaların ardından merkezin açılış kurdelesi Elazığ Valisi Muammer Erol, İl Sağlık Müdürü Kanuni Keklik, Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Namlı tarafından kesildi.
Elazığ Valisi Muammer Erol daha sonra 3 katlı merkez binasını gezerek oluşturulan birimleri ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Ayrıntı

Bu haber toplam 4761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.