1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Doğum Gününde Dehşet

Doğum Gününde Dehşet

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen 36 yaşındaki Fatma Yılmaz, geçirdiği cinnet sonucu iki kızını boğazlarından kesip yaraladı...

A+A-
Gökhan KARABULUT/ KOCAELİ (AHT)

 
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen 36 yaşındaki Fatma Yılmaz, geçirdiği cinnet sonucu iki kızını boğazlarından kesip yaraladıktan sonra bıçağı göğsüne iki bıçak darbesi vurarak intihar etti. Yılmaz hayatını kaybederken, yaralı 2 çocuk Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
 
Fatma Yılmaz, eşi Cüneyt Yılmaz ve Gazi Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi B.Y. ile birlikte, 11 yaşındaki kızları Çenesuyu Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Y.Ö.Y.'ın doğumgünü evde pasta keserek kutladı. Emekli astsubay olan ve bir güvenlik şirketinde amir olarak çalışan baba Cüneyt Yılmaz, kızının doğum gününü kutladıktan sonra saat 23.00 sıralarında işe
 gitmek için evden ayrıldı. 

Bir yıldır psikolojik tedavi gören anne Fatma Yılmaz çocuklarını yatağa yatırdıktan sonra dinlenmeye çekildi. Geceyarısı yatağından kalkan Yılmaz, önce küçük kızı Y.Ö'yü, ardından B.'yi boğazından kesti. Ardından aynı bıçakla göğsüne iki darbe vurarak intihar etti. B.Y., yaralı halde cep telefonuyla babasını arayıp "Annem bizi bıçakladı. Eve gel" dedi. Eve geldiğinde korkunç manzara karşısında şok olan Cüneyt Yılmaz, sinir krizi geçirdi. Cüneyt Yılmaz'ın olay lyerine çağırdığı sağlık ekipleri Fatma Yılmaz'ın öldüğünü tespit etti.
 
Annesinin bıçak darbelerinden yaralı kurtulan iki kardeş, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Y.Ö.Y. yoğun bakımda tedavi altına alınırken, B.Y.'nin durumunun daha iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Cüneyt Yılmaz'ı eşinin intiharıyla ilgili ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Bu haber toplam 7151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.