1. HABERLER

  2. TERAPİ MERKEZLERİ

  3. Diem Psikiyatri Merkezi

Diem Psikiyatri Merkezi

Merkezde konusunda Uzman Psiyatrist ve Psikolog larla Bilimsel olarak kesinliği ispatlanmış ve kabul görmüş metotlar uygulanmaktadır.

A+A-

Diem 2000'li yıllarda "İNSAN" faktörünün birinci planda yer almasının önemini kavramış ve İNSAN 'a önemini anımsatmayı amaç edinmiş bilimsel bir sağlık ve danışmanlık kuruluşudur.

DİEM Psikiyatri ve Psikoterapi Merkezi, 1998 yılında psikolojik sağlık ve danışmanlık hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Uzman Dr. İbrahim Hakkı Şahinler önderliğinde kurulan merkezde; çocuk ve erişkin psikiyatrisi uzmanları, psikologlar ve psikoterapistler hizmet veriyorlar. DİEM; 0-65 yaş arasındaki tüm çocuk, genç, yetişkin ve yaşlılara içinde bulundukları ve şikayetçi oldukları her türlü tutum ve davranışı değiştirmeye yardımcı oluyor   

İnsanın kendisiyle ve diğer insanlarla ilişkisine Hiçbir şey göründüğü gibi değildir anlayışıyla yaklaşan merkez, insanın kendisiyle ilgili çelişkilerine de kişiye özel çözüm getiriyor. Bu nedenle DİEM'in en temel prensibi; hastalık yok, hasta vardır.

İnsanın bio-psiko-sosyal bir varlık olduğunu benimseyen DİEM ekibi; danışan kişinin başvurusu sırasında sadece kendisini değil, o güne kadar yaşadığı tüm yaşam olaylarını göz önünde bulundurarak bir çalışma modeli oluşturuyor..

İletişim
Telephone
+90 212 219 15 45
FAX
+90 212 219 12 91
Postal address
Abide-i Hürriyet Caddesi Palas Apt No:134 Kat:3 D:10 Şişli / İstanbul
Electronic mail
Uzm. Dr. Psikiyatrist İbrahim Hakkı Şahinler : [email protected]
Uzm. Dr. Psikiyatrist: [email protected]
Uzm. Psikolog : [email protected]
Uzm. Psikolog : [email protected]
   

Hasta danışma ve Bilgi: [email protected]

 

Bu haber toplam 12276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.