1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Denizli: Fatih Terim'in Psikolojisini İyi Bilirim

Denizli: Fatih Terim'in Psikolojisini İyi Bilirim

Mustafa Denizli, "Fatih Terim’in ruh halini en iyi ben bilirim. Bize böyle başarılar kazandırmış bir isme yapılanlar son derece ayıptır." dedi

A+A-

Beşiktaş’ın hocası Mustafa Denizli, “Fatih Terim’in ruh halini en iyi ben bilirim” dedi, “Milli Takım’ın başındayken, böyle bir süreç yaşadım” ifadesini kullandı .
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, geleneksel basınla sohbet toplantısında hem siyah - beyazlı takım, hem de Milli Takım ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Belçika maçı sonrası eleştirilerin hedefinde olan Fatih Terim’e destek veren Denizli, “Onun ruh halini en iyi ben bilirim” diye konuştu.

Denizli şunları söyledi:

-1998 Dünya Kupası öncesi Milli Takım’ın başındayken böyle bir süreç yaşadım ve o dönem gruplarda Hollanda’dan 4 puan alınmasına rağmen Dünya Kupası’na gidemedik.

- Terim’in ruh halini Türkiye’de en iyi ben anlarım. O doğru bildiğini yapmıştır. Bu konuda çok fazla konuşmaya gerek yok.

- Ben Estonya’nın Bosna Hersek’i yenebileceğini düşündüm ama yanıldım. Bu grupta Bosna Hersek’ten 4 puan almamıza rağmen Dünya Kupası’na gidemememiz olayı daha da üzücü hale getiriyor.

- Belçika maçının kaybedilmesi de çok doğaldır. O maçta takımın başında kim olursa olsun, hangi futbolcu oynarsa oynasın bundan farklı olmazdı. O günkü psikoloji kolay bir psikoloji değildi. Ama bu durumu kimse dile getirmiyor.

- Türk futboluna böyle başarılar kazandırmış bir isme (Fatih Terim) yapılan bu durum son derece ayıptır.

- Mahmut Özgener ve yönetimi çok mantıklı bir yapıdalar. Benim gibi 24 saatini Beşiktaş’a veren hatta bazen Beşiktaş için 24 saati yetmeyen bir teknik adama teklif yapacaklarını düşünmüyorum.

- 1923’te kurulan Türkiye Futbol Federasyonu’nun son 50 yıllık sürecine baktığımızda yerli hoca mı, yabancı hoca mı cevabını buluruz. Bu 50 yıllık dönemde kimlerin başarılı olduğuna bakıldığında bu sorunun cevabı bulunacaktır.

- Denizli maçındaki tribün olayları ve o dönem geçti. Taraftarlarımızın tekrar böyle bir yapı içinde olacaklarını düşünmüyorum. Biz onlara hem içeride, hem dışarıda hak ettikleri mutluluğu vereceğiz.

- Galatasaray’ın puan kaybetmesi gibi durumlarda tabii ki motivasyonumuz artar. Lig maratonunda hedeflerinizin yolunda rakipleriniz vardır. Bu köprünün altından daha çok sular geçer.

- Transfer için daha çok erken. Bu kadrodan eksilme olacağı kesin ama gelen olup olmayacağı konusunda bir şey söyleyemem. Bu dönemde hiç bir futbolcu araştırmıyoruz.

- Genel olarak kaybedilen maçlar sonrası üzüntüm hep aynı oldu. Ama bu sezon CSKA yenilgisi beni en çok üzen maç oldu.

Bu haber toplam 3454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.