1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cüceloğlu, Gazianteplilerle Buluştu

Cüceloğlu, Gazianteplilerle Buluştu

İletişim Psikolojisi Uzmanı-Yazar Doğan Cüceloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu olarak “Büyükşehir Belediyesi Öğrenen Organizasyonlar” takımlarının final sunumlarına katıldı.

A+A-

HABER27.COM - Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Öğrenen Organizasyonlar Takımları, Özel Sanko Okulları, Sanko Havlu, Samsun Final Okulları, Bursa Final Okulları Öğrenen Organizasyonlar temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Doğan Cüceloğlu, “Burada olmaktan çok mutluyum, aynı zamanda merak içindeyim, okullarda, şirketlerde Öğrenen Organizasyonlar uygulamalarını gördüm, başarılarını gördüm, ancak bir kamu kuruluşu olan Belediyede nasıl olacak merak ediyorum. Çalışmalarını ve başarılarını duyuyorum. Sürekli olacak mı olmayacak mı diye merak ediyorum, bugün burada o kazanımın, o merakın peşindeyim. Organizasyon kendi başına var olan bir insan nihayetinde, burada o insan var mı onu merak ediyorum” dedi.

KAMUDA SUNDUĞUMUZ HİZMETE FARKLI BİR AÇIDAN BAKIYORUZ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey de konuşmasında, “Belediye olarak kamuda sunduğumuz hizmete farklı bir açıyla bakıyoruz. Yaptığınız hizmetin muhatabı olan halkın kaliteli, hatasız ve hızlı hizmetten faydalanması en temel unsurdur. Bu hizmetlerin halka birebir ulaşması ve anlatılması şarttır” dedi.

Güzelbey, “Kamu kuruluşu da olsanız verimli iş için kaliteye önem vereceksiniz, bunu sağlamanın yolu ekip ruhu ve takım çalışmasından geçmektedir. Artık dönem değişmiştir, hata yapan arkadaşından pirim elde eden çalışanın yerini, hatayı ortaya çıkmadan önleyici, destekleyici çalışma yapan takım üyelerine bırakmıştır. Belediyemizde uzun zamandır yürüttüğümüz Öğrenen Organizasyonlar Çalışmalarının sonunda gözle görülür ekip ruhu ve takım çalışması gerçekleşmeye başlamıştır. Bu değişimin ekibimize, hepsinden önemlisi şehrimize katkı sağladığına inanıyorum. Çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, ellerine sağlık” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.