1. HABERLER

  2. SIRADIŞI

  3. Cenaze Töreninden 2 Hafta Sonra Yaşadığı Ortaya Çıktı

Cenaze Töreninden 2 Hafta Sonra Yaşadığı Ortaya Çıktı

TurkishNY.com - “Ölen” kızlarını gömdüğünü sanan bir aile, cenaze işlemlerinden 13 gün sonra gelen bir haberle büyük sevinç yaşadı.

A+A-

NY Daily News’un KYW-TV’den aldığı habere göre geçen ay 59. Sokak ve Spruce Sokak üzerinde, bir süre önce kayıp olarak bildirilen Sharolyn Jackson (50) isimli Philadelphialı kadının tarifine uyan bir ceset bulundu.

Jackson’ın yakınlarının cesedi teşhis etmelerinin ardından, Jackson için bir cenaze töreni düzenlendi.

Jackson’ın babası Dave Minnie, “Üzücü haberi; kızımızın cesedini bulduklarını eşime telefonda söylemek zorunda kalmıştım” dedi.

Fakat perişan olmuş aile sonrasında, Jackson’ın 3 Ağustos tarihli defin işlemlerinden yaklaşık iki hafta sonra bir psikiyatri merkezinde ortaya çıktığını öğrendi.

Minnie, “Tam kızınızı kaybetmiş olmanın acısının üstesinden gelmek üzere olduğunuzu düşünüyorsunuz…ve sonra (kızınızın oğlu) O’nun hayatta olduğu haberiyle geliyor” dedi.

Minnie, “Kızımızın hayatta olduğunu öğrenmekten dolayı mutluyduk, fakat aynı zamanda gömdüğümüz kişi adına da üzüntülüydük” dedi.

Yetkililerden ve aileden gelen açıklamaya göre Jackson, kadının oğlu ve kadını tanıyan bir sosyal hizmet görevlisinin kadının cesedini teşhis etmelerinin ardından ölü ilan edildi.

Minnie, adli tabiplikteki çalışanların, ceset teşhisinde bulunan ikiliye, ölü kadının siyah beyaz fotoğraflarını gösterdiklerini söyledi.

Minnie, “(Ölü kadın), Sharol’a benziyordu, bu yüzden (oğlu) o cesedin annesine ait olduğunu söyledi” dedi.

Jackson’ın ölüm belgesinin hazırlanmasının ardından aile, kızları için bir cenaze töreni düzenleyip, kızları sandıkları ölü kadını New Jersey, Trenton’daki bir mezarlığa gömdü.

Fakat aile sonrasında Jackson’ın 16 Ağustos tarihinde bir psikiyatri merkezinde bulunduğu haberini aldı. Bu durum, yetkililerin de bu ayın başında aslında kimin gömüldüğünü sorgulamalarına neden oldu.

Philadelphia Sağlık Dairesi’nin bir sözcüsü, yetkililerin, Jackson sanılarak gömülen cesedin kimliğinin belirlenmesi adına bir “mezardan çıkarma” emri elde etmeye çalıştıklarını belirtti.

Minnie, “(Jackson) yaşıyor, bu durumdan dolayı mutluyuz…O’nun için mutluyuz fakat kızını kaybeden anne için de üzgünüz” dedi. 

Bu haber toplam 4992 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.