1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Burak Yıldırım'ın katil Zanlısı yakalandı!

Burak Yıldırım'ın katil Zanlısı yakalandı!

Derbi Sonrasında Edirnekapı'da Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın katil zanlısı olduğu ifade edilen Yusuf Ortak yakalandı!

A+A-
İstanbul'da derbi sonrası bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın katil zanlısı Yusuf Ortak Bingöl'e kaçarken, Kırşehir'de yakalandı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nde açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, zanlının 3 suçtan sabıkalı olduğunu ve Bingöl'e kaçmaya çalışırken yakalandığını belirtti.

3 SABIKASI OLAN BİRİ

Memeleketi Bingöl'e giderken, Kırşehirin Mucur İlçesinde bir dinleme tesisinde yakalanan Yusuf Ortak ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın şu açıklamayı yaptı. "Bir Fenerbahçe taraftarı öldürülmüştü. Dün geceden bu yana arkadaşlarımız seferberlik halinde konuyu araştırdılar. Ve de bir takım görüntülerde şahsın nerelerde olabileceği sonucu çıkardık. Tek tek, sokak sokak o fotoğrafı gezdirerek, sorduk ve kimliği tespit ettik. Ve o kişinin şehirden çıktığı Bingöl'e doğru gitmekte olduğunu tespit ettik. Mucur'da bu gece yakalandı. İstanbul'a getirilecek. O da 20 yaşında. 3 sabıkası olan birisi. Sanığının yakalanmış olması önemli. Fenerbahçe maçından çıkmış evine giden birisi şehrin öbür ucunda öldürülmüştü. Arkadaşlarımız büyük gayret sarf etti. Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyorum." dedi.

Yakalanan zanlı Yusuf Ortak'ın sabah saatlerinde İstanbul Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilmesi bekleniyor.

Burak'ın, kız kardeşinin de 6 yaşındayken balkondan düşerek öldüğü, ailenin ikinci kez evlat acısı yaşadığı ortaya çıkmıştı.

BAKAN MUAMMER GÜLER TWITTER'DAN DUYURDU

İçişler Bakanı Muammer Güler, Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın katil zanlısının yakalandığını Twitter adresinden duyurdu.

Güler, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinde "Bıçaklanarak öldürülen Burak Yıldırım'ın katil zanlısı 1993 doğumlu Yusuf Ortak, polisimizin üstün çabaları sonucu yakalanmıştır" ifadelerini kaydetti.

Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından Burak Yıldırım, Edirnekapı'da, metrobüs durağında bıçaklanarak öldürülmüştü.

Bu haber toplam 3841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.