1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. BERLUSCONİ’Yİ YIKAN ‘SOL’ KROŞEYMİŞ!

BERLUSCONİ’Yİ YIKAN ‘SOL’ KROŞEYMİŞ!

Birgün Gazetesi 10 yıl psikolojik tedavi gören Massimo Tartaglia'nın İtalyan başbakanı Berluconi'ye attığı yumruğu "SOL" olarak değerlendirdi.

A+A-

Birgün Gazetesi 10 yıl psikolojik tedavi gören Massimo Tartaglia'nın İtalyan başbakanı Berluconi'ye attığı yumruğu "SOL" olarak değerlendirdi. Gazetede yer alan haberin ayrontıları şöyle:

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’ye saldıran 42 yaşındaki Massimo Tartaglia’nın merkez sol Demokrat Parti taraftarı olduğu ortaya çıktı. Grafiker olarak aile şirketinde çalışan ve elektronik tutkunu olan 25 yaşındaki Tartaglia’nın Music Picture isimli bir oyun keşfettiği ve Berlusconi ailesine ait “Il Giornale” gazetesinin bu oyun nedeniyle Tartaglia ile bir söyleşi yaptığı açıklandı.
10 yıl psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Massimo Tartaglia’nın tedavisiyle ilgilenen psikolog dasaldırganın gözaltında tutulduğu Milano Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıldı. Saldırganın babası Alessandro Tartaglia ise oğlunun böyle bir eylem yapmasını şaşkınlıkla karşıladığını söyledi.Ailece merkez sola oy verdiklerini belirten baba Tartaglia, “Ama ailemizde Berlusconi’ye karşı bir kin ve nefret de yok. Oğlum, psikolojik rahatsızlığına rağmen, hiç kimseye bir zarar vermemiştir. Böyle bir şeye niyetlendiğini sezinleseydim, onu engellerdim. Olayın, İtalya’daki olumsuz atmosferin etkisiyle meydana geldiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 2101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.