1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aktüelsinema.com Yayın Hayatına Başladı

Aktüelsinema.com Yayın Hayatına Başladı

Artık Genel içerikli sitelerin alt kategorileri arasında sinema haberlerini arama zahmetinde bulunmaya gerek yok. www.aktuelsinema.com web sitesi Sinema ilgili tüm güncel haberleri derleyerek sinema ilgililerinin Sinema gündemi ile ilgili habere ulaşmasın

A+A-

Artık Genel içerikli sitelerin alt kategorileri arasında sinema haberlerini arama zahmetinde bulunmaya gerek yok. www.aktuelsinema.com web sitesi Sinema ilgili tüm güncel haberleri derleyerek sinema ilgililerinin Sinema gündemi ile ilgili habere ulaşmasını kolaylaştırıyor.

Genel Yayın Koordinatörlüğünü Kenan TÜRKER'in yaptığı www.aktuelsinema.com web sitesi Sinema Gündemi, Sinema eleştirisi, Kısa film, Belgesel Film, Fragmanlar, Köşe yazıları ve Sinema makaleleri ...vb kategorilerde ziyaretçilerine içerik sağlıyor. Konuyla ilgili olarak Aktüel Psikoloji'ye yazılı bir açıklama yapan Sitenin Genel Yayın Koordinatörü Kenan TÜRKER; "Amacımız Türkiyede sinema kültürünün daha geniş kitlelere ulaşmasıdır. Sinema bir gazetenin ekine sığmayacak kadar geniş, bir TV programına sıkıştırılmayacak kadar zengin bir dünyadır. Mevcut siteler sinemanın sadece popüler yönüyle ilgilenmekte. Ancak sinema sadece popülist yönü olan bir alan değil. Sinemanın aynı zamanda olgusal bir yönüde var. İçinde kendine özgü bir metodolojisi, spesifik bir ifade tarzı var. Bu metodolojinin ve ifade tarzının bir olgu olarak ele alınması Sinema kültürünün sağlıklı bir şekilde değerlendirilmesine ve kitlesel kabul görmesine katkı sağlar. www.aktuelsinema.com bu misyonu icra etme amacı taşıyor." dedi.

Bu haber toplam 2083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.