1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aktüel Psikoloji'yi Facebook'ta 10800 Kişi Takip Ediyor

Aktüel Psikoloji'yi Facebook'ta 10800 Kişi Takip Ediyor

Türkiye'nin En büyük ve tek ruh sağlığı haber portalı olma özelliğini taşıyan aktuelpsikoloji.com liderliğini Facebook'ta da devam ettiriyor... Sayfamızı takip eden kişi sayısı 10800 oldu.

A+A-

2007 yılının temmuz ayında yayın hayatına başlayan www.aktuelpsikoloji.com Türkiye'nin ilk ruh sağlığı haber portalı olma özelliğini taşıyor. Çok kısa bir sürede sınırlı bir alandaki içeriğine rağmen büyüyen ve günde 10 binden fazla ziyaretçi ağırlayan Aktüel Psikoloji Alexa verilerine göre de Türkiye'nin en büyük ruh sağlığı haber portalı. Kısa bir süre önce facebook sayfası da hazırlanan www.aktuelpsikoloji.com yine kısa bir sürede 10800 takipçiyle zirvedeki başarısına bir yenisini ekledi. Ulusal yayın yapan bir çok medya kuruluşunun facebook sayfasının 5 bin ile 40 bin arasında değişen rakamlarla takipçi toplayabilmesi esas alındığında 10800 bizim açımızdan önemli bir rakam. Sayfamızı öneren takip eden büyümesine katkı sunan bağlantılarını paylaşan herkese teşekkür ederiz.

İçeriğimizi Facebook'tan takip etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantıyı tıkladıktan sonra açılan sayfanın üst kısmındaki beğen bağlantısını tıklayınız...

İçerik Editörü: Tarık Muzaffer

Bu haber toplam 3612 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.