1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 3G ile ilk görüntülü danışmanlık hizmeti

3G ile ilk görüntülü danışmanlık hizmeti

Üçüncü nesil telefon olarak adlandırılan 3G teknolojisi, danışmanlık ortamlarına girdi. Danışman Psikolog & Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu 3G'li hizmet farkını anlattı.

A+A-

Aylardır beklenen 3G,  hayatımıza girmesiyle birçok yeniliği de beraberinde getirdi. Bunlardan birisi de 3G teknolojisi kullanılarak Psikolojik Danışmanlık Hizmetlerinin kapsamının genişletilmesi oldu. Danışman Psikolog&Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu, danışanıyla ilk kez görüntülü telefon teknolojisini kullanarak görüştü.

Mehtap Kayaoğlu, kendisiyle görüşmek isteyen fakat vakit problemi yaşayan danışanına bu öneriyi götürdüğünü, danışanının da teklifi sıcak karşılamasıyla bu hizmeti başlattıklarını söyledi. Kayaoğlu, danışanıyla yapmış olduğu görüşmenin başarılı geçtiğini belirterek, yakında birçok danışanın bu hizmetten faydalanacağını kaydetti. Kayaoğlu, yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ses ve görüntü kalitesi açısından sorun oluşturmadığını belirtti.

İstanbul gibi yaşamın hızlı olduğu yerlerde insanların kendilerine fazla vakit ayıramadıklarını vurgulayan Mehtap Kayaoğlu, “Görüntülü telefon sistemiyle insanlar artık zaman ve mekan endişesi olmadan bizlerle görüşebilecekler” dedi.

Hayatımızı Kolaylaştıracak Bugün hizmete giren görüntülü telefon sistemiyle danışmanlık hizmetlerinde yeni bir çığır açıldığını söyleyen Mehtap Kayaoğlu, “Daha önce uyguladığımız; yüzyüze, internet üzerinden kamerayla ve telefonla yapılan danışmanlık hizmetlerine bir yenisini daha eklenmiş olduk” dedi.  Kayaoğlu, Psikolojik destek çalışmalarının son derece önemli olduğunu, 3G teknolojisi sayesinde bireysel hizmetlere ulaşmanın artık kolaylaşacağını vurguladı.

Kayaoğlu, İstanbul dışında yaşayan veya İstanbul’da yaşadığı halde iş yoğunluğu nedeniyle vakit sıkıntısı yaşayan insanların, görüntülü konuşma suretiyle daha fazla yardım alabileceklerini ifade etti. Kayaoğlu, “İstanbul dışında yaşayan danışanlarımız, merkezimize gelmekte zorlanıyordu. Bu nedenle telefonla danışmanlık ve internetle danışmanlık hizmetiyle, danışanlarımızla görüşüyorduk. 3G teknolojisi, elinde telefonu olan herkesin bizimle yüzyüze konuşmasını kolaylaştıracak” dedi.

Haber 7

Bu haber toplam 4539 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.