1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 14 yaşındaki çocuk tinerle adam yaktı

14 yaşındaki çocuk tinerle adam yaktı

Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nden bir süre önce kaçtığı belirlenen 2 çocuğun, tartışmaya girdiği 55 yaşındaki bir kişiyi tiner dökerek yaktığı iddia edildi.

A+A-

CNNTURK - İstanbul Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkezi'nden bir süre önce kaçtığı belirlenen 2 çocuğun, tartışmaya girdiği 55 yaşındaki bir kişiyi tiner dökerek yaktığı iddia edildi. Çocuklardan Ç.Y. (14) cinayetin faili olarak tutuklanıp cezaevine konuldu, arkadaşı ise serbest bırakıldı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre, önceki gece saat 23.00 sıralarında 155 Polis İmdat'ı arayan kişi, Eminönü Reşadiye Caddesi'nde bir kişinin yandığını söyledi.

İhbarın ardından, Fatih Önleyici Büro ekipleri olay yerine gitti.

Polis, cadde üzerinde yüzü tamamen, vücudunun da bir kısmı yanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Cesedin yanında da içinde tiner konulmuş boş bira şişeleri ve kutular bulundu. Bölgede arama yapan polis cadde üzerinde 2 çocuğu gözaltına aldı.

Aynı bölgede bulunan ve sokakta kaldıkları belirlenen 2 çocuk, polisin gözaltına aldığı Ç.Y. ile M.Ö.'nün ölen kişi ile tartışıtığını, tartışmanın da sigara yakma meselesinden çıktığını iddia etti.

Yaşları küçük diye polis ifade almadı


Fatih Çocuk Büro Amirliği'ne getirilen şüphelier Ç.Y. ve M.Ö.'nün yaşları küçük olduğu için ifadeleri alınamadı. Cinayet şüphelisi çocuklar psikolog nezaretinde İstanbul Çocuk Mahkemeleri'ne sevk edildi.

Savcılıkta ifade veren iki şüpheliden Ç.Y. (14) mahkeme tarafından tutuklandı, M.Ö. ise savcılıkça serbest bırakıldı.

Çocukların bir süre önce İstanbul Sosyal Hizmetler ve Çoçuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Kadıköy Yeldeğirmeni Çocuk ve Gençlik Merkez'inden kaçtıkları belirlendi.

Yurttan kaçan şüpheli çocukların tiner kullanmaya alıştıkları ya da var olan alışkanlıklarını kaçtıktan sonra da sürdürdükleri sanılıyor.
Bu haber toplam 7546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.