1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Ünlü Oyuncu Kılıçla Annesinin Başını Kesti

Ünlü Oyuncu Kılıçla Annesinin Başını Kesti

ABD'li oyuncu Michael Brea, İncil'den sureler okuyarak annesini samuray kılıcı ile öldürdüğü gerekçesiyle New York'taki evinde tutuklandı.

A+A-

ABD'li oyuncu Michael Brea, İncil'den sureler okuyarak annesini samuray kılıcı ile öldürdüğü gerekçesiyle New York'taki evinde tutuklandı. Türkiye'de de gösterilen "Çirkin Betty" (Ugly Betty) isimli komedi dizisi ve "Step Up" filminde oynayan 31 yaşındaki oyuncu iddialara göre tutuklandığında "Anneme baktığımda şeytanı gördüm." dedi.

Polis, oyuncunun psikiyatrik değerlendirilmeden sonra ifadesinin alınacağını açıkladı. Komşuların şikâyeti üzerine eve giren polisin, oyuncunun annesi Yannick Brea'yi banyoda dizleri üstüne başında ölümcül kesik darbeleri almış şekilde buldu. Olay yerinde ölen 55 yaşındaki kadının başının kesik olduğu da gelen iddialar arasında yer alıyor.

New York polisinin verdiği bilgiye göre güvenlik kuvvetleri olay mahaline vardığında 31 yaşındaki Brea bir sandalyede oturuyor ve bir elinde İncil, diğer elinde de kılıcı tutuyordu. Polis aktörü elektro şok cihazıyla etkisiz hale getirdi ve tutukladı.

Olay anına şahit olan komşular aktörün "Tövbe et, tövbe et, tövbe et." diyerek bağırdığını ve kovalama sesleri ardından gelen bir çığlık duyunca da polisi aradıklarını söylediler.

Bu haber toplam 5593 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.