1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. "Uluslararası Akademik Ozon Terapi Kongresi" 29 Nisan'da

"Uluslararası Akademik Ozon Terapi Kongresi" 29 Nisan'da

Tıpta ozonla ilgili son gelişmelerin gündeme getirileceği "Uluslararası Akademik Ozon Terapi Kongresi", 29 Nisan'da İstanbul'da başlayacak.

A+A-

Tıpta ozonla ilgili son gelişmelerin gündeme getirileceği "Uluslararası Akademik Ozon Terapi Kongresi", 29 Nisan'da İstanbul'da başlayacak.

Tıpta son dönemlerde kullanım alanı genişleyen ve yaşam için vazgeçilmez öneme haiz oksijenin aktif bir formu olan ozon, pek çok hastalığın tedavisinde tek başına ya da tamamlayıcı bir tedavi aracı olarak kullanılıyor. Ozon tedavileri son 5 yılda gittikçe yükselen bir trend olarak tıp literatürün önemli konuları arasında yerini aldı. Sadece kozmetik ve estetik amaçlı kullanıldığı gibi yaygın bir kanı olsa da ozon, yara ve ağrı tedavileri, göz hastalıklarının tedavisi, bağışıklığı güçlendirici tedaviler ve yaşlanmayı geciktirici uygulamalar yanında kronik ve nörolojik hastalıkların tedavisinde ve diş hekimliğinde de yaygın olarak kullanılıyor.

Medikal Ozon Terapi Derneği'nin (MOTDER) düzenlediği "Uluslararası Akademik Ozon Terapi Kongresi", 29 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Bostancı Green Park Oteli'nde gerçekleştirilecek. Kongrede, Türk doktorlar ve diş hekimleri, dünyada ve Türkiye'de ozon tedavileri konusundaki son bilimsel çalışmalar ile teknik ve teknolojik gelişmeleri önde gelen bilim insanlarından dinleme olanağı bulacak.

1 Mayıs 2011 tarihinde kongre çerçevesinde biri diş hekimlerine yönelik, toplam 4 ayrı uygulamalı workshop gerçekleştirilecek. Toplantıları ise, ozon tedavilerinin dünyadaki önde gelen isimleri yönetecek.

Türkiye'de ilk kez diş hekimlerine yönelik ozon uygulamaları teorik ve pratik olarak anlatılıp, hastalar üzerinde, diş hekimlerine pratik kurs verilecek olan kongre, bütün sağlık personeline açık. Kongre bitiminde sertifika verilecek ve katılımcıların toplantılara katılımları doğrultusunda Tabipler Birliği tarafından kredilendirilecek.

MEDİKAL TEKNİK

Bu haber toplam 4378 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.