1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. TÜRKİYE PSİKİYATRİ DERNEĞİ 13. BAHAR SEMPOZYUMU

TÜRKİYE PSİKİYATRİ DERNEĞİ 13. BAHAR SEMPOZYUMU

13. Türkiye Psikiyatri Derneği Yıllık Toplantısı ve Bahar Sempozyumu 15 -18 Nisan tarihlerinde Antalya Belek Maritim Pine Beach Otel’de yapılacak. Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle...

A+A-

13. Türkiye Psikiyatri Derneği Yıllık Toplantısı ve Bahar Sempozyumu 15 -18 Nisan tarihlerinde Antalya Belek Maritim Pine Beach Otel’de yapılacak. Sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle...

DAVET

Bu yıl 15 -18 Nisan tarihlerinde Antalya Belek Maritim Pine Beach Otel’de yapacağımız 13. TPD Yıllık Toplantısı ve Bahar Sempozyumunun hazırlıkları hızla sürmektedir. Bilmsel Toplantılar Düzenleme Kurulumuzun (BTDK) yaptığı toplantılarda alınan kararlar birer ikişer yürülüğe konulmakta, bilimsel açıdan doyurucu bir toplantı için her türlü çaba harcanmaktadır. Hem derneğimizin temel organlarının bir araya gelerek çalışmaları hem de dernek politikalarının saptanması amacıyla meslek sorunlarımızın konuşulabileceği çeşitli forum ve toplantılar yapılabilecek, Yeterlik kurulumuzun önerileri doğrultusunda temel psikiyatri eğitimine yönelik kurs ve çalışma grupları ile Bilimsel Çalışma Birimlerinin (BÇB) önerileriyle oluşan çeşitli panel ve sempozyumlar yapılacaktır.

BTDK Yürütme Kurulu Aralık ayı sonunda yaptığı toplantıda çeşitli önerileri gündemine alarak tartışmıştır. Program Şubat ayı ortalarına doğru netleştirilecektir. Şimdiden yapılacağı belirlenen ve taslakları oluşturulan kurs ve çalışma grupları arasında Duygudurum Bozuklukları Bilimsel Çalışma Biriminin Bipolar Sağlatım Kılavuzunun güncellenmesine yönelik panel ve çalışma grupları, Alkol ve Madde Kullanım Bozuklukları Bilimsel Çalışma Biriminin kursu, Psikanalitik Psikoterapiler Bilimsel Çalışma Biriminin çalışma grubu ile yeni kurulan Nöropsikiyatri Bilimsel Çalışma Biriminin çalışma grubu yer almaktadır. Endüstri Destekli Sempozyumlar için de çok sayıda başvuru olmuştur ve bunlar da değerlendirilerek Şubat ayı ortalarında ön programda ilan edileceklerdir. Sizlerden önemli tarihler bölümüne göz atmanızı ve tarihlere uyum konusundan titizlik göstermenizi rica ediyoruz çünkü tarih konusunda daha sonra değişiklik yapılmayacaktır. Sizlerden gelen eleştiri ve öneriler doğrultusunda, erken kayıt tarihinin bitimi olan 16 Şubat’tan önce kongre programının belirlenmesi ve böylece “nasıl bir program için erken kayıt yaptırmak isteyebileceğinizin” size sunulması hedeflenmiştir. Amacımız olabildiğince erken bir tarihte kongre programının açıklanmasıdır.

Hepinizi, 15-18 Nisanda tüm meslektaşlarımızla bilim, etik ve dayanışma içinde bir arada olmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla

Şeref Özer
TPD Genel Başkanı

Timuçin Oral
TPD BTDK Başkanı

Genel Bilgiler




Sempozyum Tarihi
15 - 18 Nisan 2009

Sempozyum Oteli
Maritim Pine Beach Resort - Belek / Antalya

Kayıt - Rezervasyon ve Danışma Masaları
15 - 18 Nisan 2009, 08:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Yaka Kartı
Kayıt - rezervasyon ve danışma masalarından kayıt işlemlerini tamamlayan konuklarımıza verilecek olan yaka kartlarının sempozyum süresince güvenlik açısından mutlaka takılması gerekmektedir. Ayrıca bilimsel toplantılara ve sempozyum süresince düzenlenecek olan sosyal aktivitelere katılmak için şarttır.

Sempozyum Çantaları
Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılara kayıt - rezervasyon ve danışma masalarından verilecektir.

Katılım Belgeleri
Sempozyum kapanış günü kayıt - rezervasyon ve danışma masalarından verilecektir. Sempozyumdan erken ayrılacak konukların katılım belgelerinin hazırlanması için kayıt - rezervasyon ve danışma masalarındaki görevlilere önceden haber vermeleri gerekmektedir.

Kredilendirme
Sempozyum programı için, Türk Tabipleri Birliği Sürekli Tıp Eğitimi Kredilendirme Komisyonu’na başvuruda bulunulacaktır.

Sunum Kontrol Merkezi
Sunumlarınız sırasında zorluk yaşamamanız için CD ve taşınabilir belleklerinizi Microsoft Office altında çalışan programlarda hazırlamanız ve yedeklerini yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Sunumunuzdan önce mutlaka CD ve taşınabilir belleklerinizi herhangi bir aksaklık yaşanmaması için sunum kontrol merkezi'nde kontrol etmeniz rica olunur. Sempozyum süresince salonlarda slayt makinesi ve tepegöz kullanılmayacaktır. Tüm salonlarda dizüstü bilgisayar ve görüntüleme cihazları bulunacaktır. Kendi dizüstü bilgisayarını kullanmak isteyen konuklarımızın sunum yapacakları salonda mutlaka önceden cihazlarını kontrol etmelerini rica ederiz. Sunumlarınızda kullanmak istediğiniz ekipman / ekipmanları en geç 03 Nisan 2009 tarihine kadar Ea Organizasyon'a yazılı olarak bildirmeniz gerekmektedir.

Öneri Formları
Öneriler sadece web sitemizde yer alan formlar aracılığı ile kabul edilmektedir. Öneri formlarını doldurabilmeniz için tüm konuşmacıların telefon, e-posta, kurum bilgilerinin ve alt konu başlıklarının doldurulması gerekmektedir. Eksik bilgilerin olması halinde sistem formların gönderimine izin vermeyecektir.

Sempozyum Bilimsel Yazışma Adresi
[email protected]


Kayıt ve Konaklama

Kayıt ücretleri

Erken Kayıt
16 Şubat 2009 tarihine kadar

Geç Kayıt
16 Şubat 2009 tarihinden sonra

TPD Üyesi Uzman

150 TL

195 TL

TPD Üyesi Olmayan Uzman / Kurum Dışı Çalışan Psikolog

200 TL

260 TL

Uzmanlık Öğrencisi / Asistan
Doktora ve Yüksek Lisans Öğrencileri,
Kurumda Çalışan Psikolog,
Hemşire, Diğer Sağlık Çalışanları, Refakatçi

75 TL

75 TL

65 Yaş Üstü Psikiyatri Uzmanı

75 TL

75 TL

 

 

Günlük Kayıt

130 TL

 

  • Dernek üyesi olarak kayıt yaptırabilmek için dernek aidatlarının eksiksiz olarak ödenmiş olması gerekmektedir.
  • Kayıt ücretine dahil olan servisler; bilimsel programlara katılım ve sempozyum materyalleridir.

Konaklama ücretleri

Tek kişilik oda

Çift kişilik odada kişibaşı

 

Oteller

Erken
16 Şubat 2009 tarihine kadar

Geç
16 Şubat 2009 tarihinden sonra

Erken
16 Şubat 2009 tarihine kadar

Geç
16 Şubat 2009 tarihinden sonra

Maritim Pine Beach Resort

360 EUR

400 EUR

275 EUR

290 EUR

Clup Lagonya Garden

260 EUR

270 EUR

180 EUR

190 EUR

Belek Palas

185 EUR

185 EUR

150 EUR

150 EUR

Julyana Pansiyon

140 EUR

140 EUR

135 EUR

135 EUR

Konaklama ücretine dahil olan servisler;
3 gece konaklama, kahvaltı, kahve servisleri, öğle yemeği, akşam yemeği, açılış kokteyli ve gala yemeğidir.

Kayıt ve Konaklama Rezervasyonu
Kayıt ve konaklama ile ilgili rezervasyonlarınızı web sitemiz üzerindeki formlar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.
Lütfen rezervasyonunuzu Ea Organizasyon'dan kontrol ediniz.

Ödeme Bilgileri

Konaklama ödemeleriniz için lütfen, Ea Organizasyon Rek. Yay. Tur. İç ve Dış Tic. Ltd Şti ; Akbank Anadoluhisarı Şubesi, Şube Kodu: 403,0071516 no'lu EURO hesabını kullanınız.

Kayıt ödemeleriniz için lütfen, 13. Bahar Sempozyumu ; Türkiye Psikiyatri Derneği, İş Bankası, Ankara Üniversitesi Cebeci Hastanesi Şubesi, Şube Kodu: 436520084 no'lu YTL hesabını kullanınız.

Ödemeyi gösteren dekontunuzu kayıt formu ile birlikte Ea Organizasyon'a göndermeyi unutmayınız.

İptal Şartları

Tüm iptal başvuruları yazılı olarak Ea Organizasyon'a bildirilmelidir. Yazılı olarak bildirilmeyen iptallerin geçerliliği olmayacaktır.

26 Aralık 2008 tarihine kadar bildirilen yazılı iptallerde % 50 iade yapılacaktır. 29 Aralık 2008 tarihinden itibaren bildirilen iptallerde ise iade yapılmayacaktır.

Önemli Hatırlatma
Başvuru formu ve banka dekontu gönderilmeden yapılan ödemeler açıklayıcı olmayacağı için kayıt ve otel başvurunuz geçersiz sayılabilir. Rezervasyonunuzu mutlaka Ea Organizasyon'dan kontrol ediniz.

İLETİŞİM


Ea Organizasyon
Göksu Evleri Çamlık Cad. No: 191 / B 108 A
Anadolu Hisarı - İstanbul
Tel: 0216 465 35 40
Faks: 0216 465 40 48
E - posta: [email protected]
  [email protected]

Bilimsel Yazışma Adresi

[email protected]

Bu haber toplam 7380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.