1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİK DESTEK

  3. Türk Psikologlar Derneği Gönüllü Psikolog Formu

Türk Psikologlar Derneği Gönüllü Psikolog Formu

Türk Psikologlar Derneği Covid19 salgınından etkilenen vatandaşlara gönüllü hizmet verecek psikologlar için başvuru formu hazırladı. Süreçte yer almak isteyen psikologlara yönelik yapılan çağrıda şu ayrıntılara verildi:

A+A-

Çevrimiçi platformda sunulacak destek çalışmalarında yer almak isteyen meslek mensuplarını bekliyoruz.

COVID-19 salgını sebebiyle hep birlikte zor günler deneyimlemekteyiz. Yaşanılan pandemi sürecinde, Türk Psikologlar Derneği Genel Merkez, Şube Yönetim Kurulları ve Travma, Afet ve Kriz Birimi olarak koordinasyon içerisinde çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Dayanışmanın ve birlikte olmanın daha da çok önem kazandığı bugünlerde, geçmişte ülkemizde yaşanan kitlesel travmalarda olduğu gibi, salgından doğrudan ve/ya dolaylı olarak etkilenen yurttaşlarımızla, sağlık çalışanlarıyla ve ruh sağlığı çalışanlarıyla dayanışmak ve ihtiyacı olanlara psikososyal destek sağlamak için, ruh sağlığı alanında hizmet veren diğer meslek örgütleri ile işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Planlanan psikososyal destek çalışmaları kapsamında, öncelikli olarak sağlık çalışanlarına ve sağlık çalışanlarının ailelerine destek vermekle birlikte, kamuya yönelik hizmet vermek de planlanan amaçlar arasındadır.

Çevrimiçi (online) platformda sunulacak bu destek çalışmalarına gönüllü olarak katkı sağlamak isteyen, klinik görüşme deneyimine ve temel travma bilgilerine sahip meslektaşlarımızın bu form aracılığı ile bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz.

Bu çalışma sürecinde başvuru formunu dolduran herkese yönlendirme yapılmayabileceğini, ihtiyaç dahilinde sizinle iletişim kurulacağının önemle belirtmek isteriz.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ



 

Bu haber toplam 5368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.