1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Psiko-Onkoloji Eğitim ve Vaka Çalışmaları

Psiko-Onkoloji Eğitim ve Vaka Çalışmaları

Humanite Psikiyatri Merkezi, Psiko-onkoloji Biriminde Zeynep Armay, MA, MSc moderatörlüğünde "Psiko-Onkoloji Eğitim ve Vaka Çalışmaları" 25 Kasım 2011’de başlıyor...

A+A-

Humanite Psikiyatri Merkezi, Psiko-onkoloji Biriminde Zeynep Armay, MA, MSc moderatörlüğünde "Psiko-Onkoloji Eğitim ve Vaka Çalışmaları" 25 Kasım 2011’de başlıyor. Eğitimle ilgili ayrıntılar şöyle:

Altı ay olarak planlanan ve kanser hastası ve hasta ailesiyle klinik çalışmanın ilkelerinin ve tekniklerinin işleneceği ve vaka paylaşımlarının yer alacağı toplantılar her ayın son perşembesi gerçekleştirilecektir. Ayrıca, henüz hasta görmeyen fakat psiko-onkoloji alanı ile ilgilenen psikologlara ya da psikoloji öğrencilerine de farklı bir program sunulacaktır. İlgilenenler ayrıntılı bilgi ve başvuru için Humanite Psikiyatri, Psiko-onkoloji Birimi 0212 - 274 04 44 numaralı telefondan Psk. Selin Koçkaya ile görüşebilirler.

Eğitim Danışmanı: Prof. Dr. Sedat Özkan.

Önkoşul: Psikolog, psikolojik danışman, psikoloji yüksek lisans/doktora öğrencisi, psikoloji ve psikolojik danışmanlık son sınıf öğrencisi olmak.

Psiko-Onkoloji Eğitimi ilgili ayrıntılı bilgi için web adresleri:
http://www.psikososyalonkoloji.com ve www.humanitepsikiyatri.com

Humanite Psikiyatri
Esentepe Mah. Gazeteciler Sitesi. Matbuat Sk. No: 25 Esentepe, İstanbul

Bu haber toplam 10874 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.