1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Psikiyatri Derneği 15. Bahar Sempozyumu

Psikiyatri Derneği 15. Bahar Sempozyumu

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından Antalya Belek'te düzenlenecek olan T. Psikiyatri Derneği 15. Bahar Sempozyumu yarın başlıyor...

A+A-

Türkiye Psikiyatri Derneği tarafından 13 -16 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek'te düzenlenecek olan 'Türkiye Psikiyatri Derneği Yıllık Toplantısı, 15. Bahar Sempozyumu ve Nörobilim Sempozyumu'nda ruh sağlığı ile ilgili tüm konular ve güncel tedaviler tartışılacak.

Toplantıda, psikiyatrik tedavilerde doğabilecek hekimin ceza sorumluluğu, alkol-madde kullanım bozuklukları, son dönemde sağlık alanındaki yasal düzenlemeler, günümüzde Türkiye'de adli psikiyatri kurumları ve sorunları, farklı bağımlılıklara yaklaşım, internet, seks, alışveriş bağımlılıkları, erişkinlerde dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, psikoterapi ve aile içi şiddet, okul öncesi çocukluk dönemi sorunları, psikiyatrik olarak sağlam dediklerimiz: sürücüler, silah bulunduranlar ve özel güvenlik elemanlarının psikiyatrik incelemelerinde ilkeler, ruh sağlığı açısından eğitimin gençler üzerindeki etkisi, aile hekimliği uygulamaları ve ruh sağlığı gibi konu başlıklarından oluşan paneller, kurslar ve sözel bildiri oturumları gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 6776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.