1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Polis memuru karısını öldürüp intihar etti

Polis memuru karısını öldürüp intihar etti

TEKİRDAĞ’da 16 yıllık polis memuru Gürkan Dümen, kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı eşini, 2 çocuğunun gözleri önünde beylik tabancasıyla öldürdü, ardından da intihar etti.

A+A-

Ferhat AKGÜN/ TEKİRDAĞ,(DHA)


TEKİRDAĞ’da 16 yıllık polis memuru 42 yaşındaki Gürkan Dümen, kredi kartı borcu yüzünden tartıştığı eşi 41 yaşındaki Lütfiye Dümen'i, 2 çocuğunun gözleri önünde beylik tabancasıyla öldürdü, ardından da intihar etti. Anne ve babalarını ölümüne tanık olan 9 yaşındaki Batuhan ve 4 yaşındaki Sudenaz’a psikolojik destek verilmeye başlandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi’ne bağlı olarak valilik polis noktasında görev yapan Gürkan Dümen, Altınova Mahallesi Gözde Sokak Omca Sitesi 3'üncü kattaki evinde sabah işe gitmek için hazırlanmaya başladı. Bu sırada Gürkan Dümen ile 11 yıllık eşi Lütfiye Dümen, kredi kartı borçları nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışma sesleri üzerine çiftin çocukları Batuhan ve Sudenaz da uyandı. Gürkan Dümen işe gitmek için evin dış kapısını açtığı sırada tartışma iyice büyüdü ve kavgaya dönüştü. Bunun üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Komşuların polisi aramasından yaklaşık 2 dakika sonra ise Gürkan Dümen beylik tabancasıyla eşi Lütfiye'nin başına bir el ateş etti. Ardından da aynı şekilde kendini vurdu. Anne ve babalarını ölümüne tanık olan ve ağlayan Batuhan ve Sudenaz’ı, patlayan silah sesleri üzerine eve gelen ve açık olan kapıdan içeriye giren komşuları, hemen evden uzaklaştırdı. Gelen sağlık ekipleri ise çiftin öldüğünü belirledi.

Aynı apartmanda oturan Lütfiye Duman’ın annesi Yaşariye Öner, üst kattan gelen silah sesleri üzerine merdivenlerden yukarıya çıktığında kızı ve damadının öldüğünü görünce baygınlık geçirdi. Kalp hastası olduğu belirlenen Öner sağlık ekiplerini yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ÇOCUKLAR PSİKOLOJİK DESTEK

Babasının annesini öldürdüğüne ve sonra da intihar ettiğine tanık olan Batuhan ve Sudenaz için eve psikolog getirildi. Gelen kadın psikolog, iki çocuğu sakinletirmeye çalıştı ve daha sonra evden uzaklaştırdı.

EMNİYET MÜDÜRÜ EVE GELDİ

Polis memurunun evine gelen Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, olayla ilgili bilgi aldı. Olayın polis memurunun işe gitmeye hazırlandığı saat 07.15 sıralarında meydana geldiğini belirten Çelikbilek, “Polis memuru önce eşini daha sonrada kendisini vurmuş. Olayın ailevi nedenlerden ötürü gerçekleştiğini tahmin ediyoruz” dedi.

ANNESİ KANSERDEN ÖLDÜ

16 yıllık polis memuru Dümen'in kredi kartları borcu nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği ve bir ay önce kanserden annesini kaybettiği öğrenildi. Arkadaşlarına annesini para bulamadığı için tedavi ettiremediğini söyleyen Dümen'in bu yüzden kendisini sorumlu tuttuğu öğrenildi. Gürkan'ın meslektaşlarına sık sık “Güzel anneciğimi para bulup da iyileştiremedim. Bu kredi kartı borçları beni öldürecek” dediği öğrenildi.

Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından çiftin cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 4966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.