1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Paris Jackson Psikiyatrik destek alacak

Paris Jackson Psikiyatrik destek alacak

Michael Jackson’ın intihar girişiminde bulunduğu tahmin edilen kızı Paris Jackson dün, tedavi gördüğü hastaneden psikiyatrik destek almak için başka bir hastaneye nakledildi.

A+A-
Haberi geçen TMZ, 15 yaşındaki Paris’in California Üniversitesi’nin Sağlık Merkezi’ne yatırıldığını bildirdi. Bu sağlık kuruluşunun, 2009 yılında Michael Jackson’ın hayatını kaybettiği hastane olduğu belirtildi.

Paris Jackson, geçtiğimiz Çarşamba günü acilen hastaneye kaldırılmıştı. Bazı kaynaklar, genç kızın, ünlü rock şarkıcı Marilyn Manson’ın konserine gidemediği için intihar etmek istediğini iddia etti. Odasına kapanıp, ağladığı ve bağırdığı, ardından da muhtemelen ellerini kestiği ileri sürüldü.

Ailesi ise Paris’in son zamanlarda, büyük annesi Katherine Jackson’la, Michael Jackson’ın son konserlerinin düzenleyicisi AEG Live şirketine karşı açtıkları dava yüzünden strese girdiğini savunuyor. Genç kızın, bu ayın sonunda tanık olarak mahkemeye çıkması bekleniyor.

Tam olarak neler yaşandığı hakkında henüz doğru bilgi verilmezken aile avukatı, “Paris, fiziksel olarak kendini iyi hissediyor. Hayatı tehlike dışında.” dedi.

Rusya'nın Sesi
Bu haber toplam 6129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.