Online Yöntemle Aile Terapisi Semineri - Ücretsiz

Online Yöntemle Aile Terapisi Semineri - Ücretsiz
Londra Üniversitesi Psikiyatri Enstitüsü’nden Aile Terapisi alanında Yüksek Lisans yapan Aile Terapisti İrem BRAY AİLEDER'in konuğu olarak 4 Şubat 2013'te Online Terapi konusunda sunum yapacak

Boğaziçi, Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Londra Üniversitesi Psikiyatri Enstitüsü'nde Aile Terapisi alanında Yüksek Lisans yapan Aile Terapisti İrem BRAY AİLEDER'in konuğu olarak 4 Şubat 2013'te Online Terapi konusunda sunum yapacak.

2010 yılından bu yana Turunç'tan online sistemle Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerindeki danışanlarına profesyonel Aile Terapisi hizmeti veren İrem BRAY "Online Terapi" konusundaki deneyimlerini 4 Şubat 2013'te psikoloji profesyonelleriyle paylaşacak. 

İrem BRAY Kimdir? 

Ankara'da İrem Soylu olarak doğdu, Saint-Benoit Fransız Lisesi nden mezun oldu; hem Fransızca hem İngilizce konuşmaktadır.

Lisans derecesini Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji bölümünde okuduktan sonra Londra Üniversitesi Psikiyatri Enstitüsü'nde Aile Terapisi Yüksek Lisansını tamamladı. Tez konusu 'Çocuklukta Ayrımcılık Algısı ve Yetişkin Kardeş İlişkileri'dir.

2000 - 2004 yıllarında Türk Psikologlar Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği yaparken birçok komitede aktif görev aldı ve Dernek üyeleri için eğitimler verdi.

2001 yılından 2006 yılına dek Stephen Bray ile Çare-Der de Türkiye'nin ilk ve tek canlı video bağlantılı Aile Rehberlik Ekibi'ni kurdu. 

İrem BRAY, 2004 yılında kızlarını büyütmek amacıyla Marmaris'in cennet köşelerinden biri olan Turunç Beldesi'ne taşındı.  

Online Danışmanlık Olgunlaşma Çağında

Varlığını bilgisayar çağına ve Internet'e borçlu olan online terapi, psikolojik müdahalelerin gelişimi açısından doğal bir adım.  Tarihsel olarak baktığımızda öncülleri olduğunu görürüz.

Terapi kavramını hayatımıza sokan ustaların neredeyse hepsi hastaları ile iletişim kurmak için mektup yazmışlar.  Gerçekten de bir dönem mektup yazmak sosyal hizmet uzmanları gibi profesyoneller için öylesine gündelik bir uygulamaydı ki çoğunlukla mektupların iyileştirici yararları ve olası zararları pek düşünülmezdi. 

Ayrıntılar için www.aileder.org.tr 

ADRES VE İLETİŞİM

AİLEDER GENEL MERKEZİ 

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı

İbn Rüşd Salonu - 18:30

Küçükmühendis Sk. No. 7 Haseki - İstanbul 

Bu haber toplam 8844 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.