1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Metrese rekor ceza!

Metrese rekor ceza!

Amerika’da Cynthia Shackelford isimli 60 yaşındaki kadın, evliliğini mahvettiği gerekçesiyle kocasının birlikte olduğu kadını rekor bir para cezasına mahkum ettirdi...

A+A-

Cynthia Shackelford (60), ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinde 19. yüzyıldan kalma bir zina yasasına dayanarak kocasının birlikte olduğu Anne Lundquist’a dava açtı. Duruşmada Anne Lundquist’in, kocası Allan Shackelford’u “kasıtlı olarak baştan çıkardığını” öne süren kadın, kendisinin ve çocuklarının harap vaziyette olduğunu söyledi.

Mahkeme; Anne Lundquist’i, Shackelford çiftinin 33 yıllık evliliğini yıktığı gerekçesiyle 9 milyon dolar ödemeye mahkûm etti. Çok parası olmadığını bu nedenle rekor cezanın “gülünç” olduğunu söyleyen Anne Lundquist, temyize başvuracağını açıkladı.

Cynthia Shackelford, önceki gün katıldığı ABC Good Morning America programında “Evli olan bir erkekte gözü olan kadınlara mesajım şudur ki uzak durun” diye konuştu. Allan Shackelford ise yerel bir haber sitesine yazdığı açıklamada karısıyla Anne Lundquist yüzünden ayrılmadıklarını, bu ilişkiden önce de sorunları bulunduğunu ve 3 kez evlilik danışmanından yardım aldıklarını savundu.

Cumhuriyet

Bu haber toplam 2568 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.