1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Kognitif Terapi Kuram ve Uygulama Eğitim Programı

Kognitif Terapi Kuram ve Uygulama Eğitim Programı

Eğitici: Doç. Dr. M. Hakan TÜRKÇAPARBaşlangıç Tarihi: 5 ARALIK 2010 PAZAR / 10.00-17.00 Eğitim yeri: BİLGELİK ENSTİTÜSÜ / BAĞDAT CADDESİ NO:474/3 SUADİYE -İSTANBUL

A+A-

Eğitimin Teorik Programı ayda 7 saat toplam 42 saat olmak üzere (ayda bir kez Pazar günü Saat 10.00-17.00) gerçekleştirilecektir.

İçerik:

“Kognitif terapi: Tarihsel gelişim ve temel ilkeler, Kognitif değerlendirme ve kavramlaştırma, İlk terapi seansının yapısı, Tedavi planının oluşturulması, Terapi seanslarının yapılandırılması , Otomatik düşüncelerin saptanması ve ele alınması, Sokratik sorgulama, Yönlendirilmiş keşif ,
Kognitif hatalar, Kognitif teknikler, Ara inançlar ve Şemaların dönüştürülmesi, Ev ödevleri, Davranış teknikleri, Depresyonun bilişsel modeli ve tedavisi, Panik bozukluk ve agorafobi, Obsesif-kompulsif bozukluk, Sosyal fobi, Yaygın anksiyete bozukluğu, Somatizasyon bozukluğu ve hipokondriasis, Şemalara dönük teknikler ve Kişilik bozukluklarında bilişsel yaklaşım”

Katılım koşulu: Psikiyatrist, Psikolog ve Psikolojik Danısmanlar katılabilir.

Katılımcıların; [email protected]  e-mail adresine başvurarak CV leri ile önkayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Başvurular kontenjanlar ölçüsünde başvuru sırasına göre değerlendirilecektir .

NOT: Alınacak eğitim ACT (Academy of Cognitive Therapy) tarafından tanınmakta olup içerik akademinin sertifikasyon sistemine göre düzenlenmiştir.
ACT’nin Sertifikasyon sürecini girmek isteyen katılımcılar aldıkları eğitimi, akademinin sertifikasyon sürecinde istediği kuramsal eğitim olarak kullanabileceklerdi r.
Akademinin sertifikasyon süreci ve kuralları için www.academyofct. org adresinden Training ve Certification bölümlerinden detaylı bilgi alınabilir.

İletişim:
Mehmet Özdemir
[email protected]
0 216 380 88 69

Bu haber toplam 9016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.