1. HABERLER

  2. PSİKOLOGLAR

  3. Klinik Psikolog Serap Hanlar? Özgeçmişi Çalışma Alanları

Klinik Psikolog Serap Hanlar? Özgeçmişi Çalışma Alanları

Klinik Psikolog Serap Hanlar kimdir? Özgeçmişi Çalışma Alanları, İletişim ve Randevu bilgileri... Ayrıntılı özgeçmiş için tıklayınız...

A+A-

İstanbul Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Kent Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlayarak klinik psikolog oldu. 

Lisans eğitimi devam ederken APAMER Aktüel Psikoloji ve Danışmanlık Merkezi bünyesinde mesleğe hazırlık programlarına başladı. Bu süreçte başta Çözüm Odaklı Kısa Süreli terapiler olmak üzere Bilişsel Davranışçı Terapi, Kriz Travma Yas ve Ölüm Psikoterapisi eğitimleri aldı. Halen İfti Danışmanlık Bünyesinde Avrupa Aile Terapileri Derneği (EFTA) onaylı çift ve aile terapisi eğitimi devam ediyor.

Çalışma Alanları

Bireysel Psikoterapi Hizmetleri

Bireysel danışmanlık hizmetleri kapsamında, ağırlıklı olarak yetişkin danışanlarla çalışan Psikolog Serap Hanlar; Duygu-durum (depresyon), panik atak, kaygı sorunları, ilişki kurma ve iletişim konuları, kriz, travma, yas Stres, Çatışma Yönetimi, fobiler, çalıştığı başlıca konulardır.

Çift ve Aile Terapisi

Çift ve aile terapisi hizmetleri kapsamında evlilik öncesi, evlilik süreci ve evlilik sonrası danışmanlık, boşanma sürecinin psikolojik etkileri, ilişki  sorunları, iletişim çatışmaları ve etkin iletişim becerileri temel çalışma alanlarıdır.

Psikolojik Değerlendirme Araçları

Psikolojik değerlendirme hizmetleri kapsamında dikkat, odaklanma, Görsel Motor Koordinasyon, projektif değerlendirme, kişilik analizi vb. konularda değerlendirme araçlarının etkin kullanımı, uygulanması, değerlendirilmesi ve raporlaştırılması verdiği başlıca hizmetlerdir. MMPI Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Fostig Görsel Algı Testi, D2 Dikkat Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Testi kullandığı başlıca değerlendirme araçlarıdır.

İletişim ve Randevu Bilgileri

Zeytinlik Mah. Yakut Sok. No:33 D:8 Bakırköy/İstanbul

0212 4661050 - Whatsapp: 05070538485

Bu haber toplam 22669 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.