1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. IX. Ulusal Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Kongresi

IX. Ulusal Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Kongresi

IX. Ulusal Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Kongresi 20 - 23 Aralık 2012'de Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılacak. Kongrenin bu yılki teması "Sınırlar ve Sınırlılıklar" olarak belirlendi.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi 


IX. Ulusal Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Kongresi 20 - 23 Aralık 2012'de Harbiye Askeri Müzesi'nde yapılacak. Kongrenin bu yılki teması "Sınırlar ve Sınırlılıklar" olarak belirlendi.

Kongrenin davet mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:


Değerli Katılımcılar;

DAVET MEKTUBU

Bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Ulusal Kongresi, 20 – 23 Aralık, 2012 tarihleri arasında Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecektir. 

Temasını ''Cinsel Yaşam ve Tedaviler: Sınırlar - Sınırlılıklar'' olarak belirlediğimiz  bu kongrede, içeriği sınırsız genişlikte olabilen cinsel yaşamın sağlıklı  sayılabilecek sınırlarını belirlemedeki  güçlüklerin yanı sıra, iyi uygulamalar ve etik   ilkeler   çerçevesinde   sınırları çizilmesi beklenen Cinsel Tedavilerin   ehliyetli - ehliyetsiz ellerdeki uygulama biçimleri üzerinde tartışılacaktır. Cinsel tedavilerin amacına ulaşmasını engelleyen kötü uygulamalar, etik ve iyi  uygulamalar yapmanın önündeki engellerin ve tedavilerde sınır-sınırlılıklar ile  son gelişmelerin tartışılacağı bu kongrenin, cinsel alanda hizmet veren değişik Disiplinlerden profesyonellerin kendilerini daha yetkin hissetmelerini sağlayacak bilgi ve becerileri kazandırmakta önemli bir katkısı olmasını istiyoruz.

Bu amaçla kongremizde çeşitli panellerin yanı sıra, çalışma grupları, kurslar, ikili tartışma, uzmanla buluşma, 'Siz olsanız ne yapardınız?' gibi daha etkileşimsel etkinlikler planlanmıştır. Kongrenin ilk gününde ise daha önceki kongrelerden farklı olarak klinik becerileri artırmaya yönelik çalışma grupları düzenlenecektir.  

Konuya ilgi duyan, değişik disiplinlerden profesyonelleri kongremizde görmek, tanımak istiyor ve kongrenin bilimsel başarısının siz katılımcılar sayesinde artacağının bilinci içinde katılım ve katkılarınızı bekliyoruz. 

Kongrenin resmi web sitesi yapım aşamasında olduğu için ayrıntılı bilgiler henüz açıklanmadı. Konreyle ilgili ayrıntılar belli oldukça bu sayfadan takip edebilirsiniz...

Kongrenin Birinci Duyurusu İçin TIKLAYINIZ 

Konrenin Resmi Web Sitesi: http://www.cetadkongre2012.org 

KONGRENİN AFİŞİ


 

Bu haber toplam 7360 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.