1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. İBB'den Sınav Kaygısı Konferansı

İBB'den Sınav Kaygısı Konferansı

İBB ve İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) işbirliğiyle düzenlenen Psikoloji Konferansları Dizisinin üçüncüsü “Gençler ve Sınav Stresi:

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) işbirliğiyle düzenlenen Psikoloji Konferansları Dizisinin üçüncüsü “Gençler ve Sınav Stresi: Kişisel bir kaynak olarak baş etme ve kariyerimiz” konusuyla devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Özlem Sertel Berk sunumuyla 19 Mart Cumartesi günü Silivri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konferansta sınav döneminde anne-babaların çocuğa doğru davranışı ve yaklaşımı ile çocukların ve gençlerin sınav stresini yenmesi konuları detaylı bir şekilde incelenecek.

Bu doğrultuda anne-babalara ve çocuklara gerekli uzman desteğini sağlayabilmek adına düzenlenecek “Gençler ve Sınav Stresi” konferansıyla stres faktörlerini, sınav dönemindeki gençlerin kişisel kaynaklarının neler olduğunu fark etmeleri, bunların hangilerinin işe yaradığını ve işe yaramayanların nasıl değiştirileceği konusunda fikir sahibi olunmasını sağlamak ile gençlerin bu zor döneminde anne-babaların çocuklara yaklaşımı konusunda farkındalıklarının arttırılması hedefleniyor.

Konuyla ilgili 212 455 1665 ve 212 455 1902 numaralı telefonlardan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Program
Yer: Silivri Kültür Merkezi
Tarih: 19 Mart 2011 Cumartesi
Saat: 14.00-17.00

Bu haber toplam 4112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.