1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. I. ANKARA PSİKODRAMA GÜNLERİ

I. ANKARA PSİKODRAMA GÜNLERİ

I. ANKARA PSİKODRAMA GÜNLERİ 16-17 Mayıs 2009 Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi 75. Yıl Konferans Salonunda yapılacak. Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle:

A+A-

Davet


20. yüzyılın başlarında J. L. Moreno tarafından geliştirilmiş olan psikodrama, bireyin grup içinde iyileştirilmesini hedefleyen bir grup psikoterapisi ve kendini geliştirme yöntemidir. Bu yöntemin ülkemizdeki eğitimi, değerli hocamız Prof. Dr. Abdülkadir Özbek öncülüğünde 1984 yılında  başlatılmıştır. Klinikten endüstri alanına kadar oldukça geniş bir yelpazede yararlanma olanağı veren yöntem, Tıp, Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışma ve Rehberlik ve Yüksek Hemşirelik gibi birçok bilim dalının uygulamalarını zenginleştirmektedir.

İlk kez bu yıl gerçekleştireceğimiz ‘ANKARA PSİKODRAMA GÜNLERİ’ni, özellikle ilgili alanların öğrencilerinin katılımına sunmayı amaçladık. Öğrenci arkadaşlarımızı meslek yaşamlarına adım atarken psikodramayla uygulamalı olarak tanıştırmak, bu yöntemi seçenekleri arasına almalarında destek olmak istedik.

Farkındalıklarınızı artırmada bir adım olmasını dileyerek öğrenci arkadaşlarımızı ‘ANKARA PSİKODRAMA GÜNLERİ’ne bekliyoruz.

Dr. Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsü Başkanı
Bircan Kırlangıç-Şimşek

Program

Düzenleme Kurulu

Düzenleyen Kurumlar

Kayıt ve Katılım Koşulları

Toplantı Yeri

İletişim

Bu haber toplam 6820 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.