1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Hekimoğlu İsmail: Yaşatan da hayatı alan da Allah'tır

Hekimoğlu İsmail: Yaşatan da hayatı alan da Allah'tır

Önceki gün rahatsızlanarak Sema Hastanesi'ne kaldırılan "Minyeli Abdullah" Romanının yazarı 77 yaşındaki Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) yaklaşık üç saat süren bir ameliyat geçirdi.

A+A-

Önceki gün rahatsızlanarak Sema Hastanesi'ne kaldırılan 77 yaşındaki Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) yaklaşık üç saat süren bir ameliyat geçirdi. Şu anda yoğun bakıma alınan Hekimoğlu İsmail, sağlık durumuna göre normal servis odasına alınacak. Doktorlar ameliyatın başarılı geçtiğini ifade etti.

Kalınbağırsağında sorun yaşayan Hekimoğlu İsmail'e yapılan tetkikler sonucunda safrakesesinde taş ve karnında fıtık olduğu teşhisi de konulmuştu.

Hasta yatağında konuşan Hekimoğlu İsmail, ameliyatın önemli olmadığını, yaşatan ve hayatı verenin Allah olduğunu dile getirdi. "İnsanı yaşatan ve öldüren kaderdir. Ecel mukadderdir. Nice hastalar yaşarken nice sağlıklılar vefat edebilir. Kime sıra geldiyse o gider. Hastalık güzeldir. Ben hastalığımdan memnunum. Hastalık günahları azaltır, sevapları artırır. Bizi seven gönül dostlarımızdan dua bekliyoruz. Dua ibadettir. Yapan da dua edilen kişi de sevap kazanır." şeklinde konuştu. ZAMAN

Bu haber toplam 3182 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.