1. HABERLER

  2. PSİKO-MAGAZİN

  3. Hande Yener: Psikolojik destek alıyorum

Hande Yener: Psikolojik destek alıyorum

Geçtiğimiz aralık ayında babasını kaybeden Hande Yener, zor günleri atlatmak için psikolojik destek aldığını söyledi.

A+A-

Ünlü şarkıcı Hande Yener babasının ölümünden 40 gün sonra sahnelere döndü. İçinin çok acıdığını söyleyen Yener o günden beri kendisini bir türlü toparlayamadığını söyledi. Yılbaşı programına çıkamadığı için eleştirilmesine anlam veremediğini söyleyen Yener, "Doktorumun verdiği ilaçla ancak uyuyordum. Evde ne televizyon ne müzik dinledim. Yalnız kalmak istedim." dedi.

"ATLATMAYA ÇALIŞIYORUM"

Hande Yener duygularını şöyle anlattı: "Haberi aldığımda şoka girdim. Marmaris'e nasıl gittiğimi bilmiyorum. Kendi iç dünyama kapandım. Psikolojik destek aldım. Doktorumun verdiği ilaçla ancak uyuyordum. Evde ne televizyon ne müzik dinledim. Yalnız kalmak istedim. Bu zor zamanları atlatmaya çalışıyorum. Her aklıma geldiğinde çanım çok yanıyor. Allah nur içinde yatırsın, kalbim her zaman onunla."

"GÜCÜM YOKTU"

Babası öldüğü için söz verdiği konsere çıkamayan Hande Yener neden eleştirildiğini de anlamadığını söyledi. Yener "Tabi ki sahnele ara verdim böyle bir gücüm yoktu" dedi. Babasından geriye kalan hatırlar ve fotoğraflarla teselli bulduğunu belirten Yener, sevenlerinin desteğiyle kendini iyi olacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 4436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.