1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Eskişehirspor Maçı Canlı Anlatım ve Sonucu

Galatasaray Eskişehirspor Maçı Canlı Anlatım ve Sonucu

GALATASARAY 1-1 ESKİŞEHİRSPOR

A+A-

90 Dk. Hakem İlker Meral maçı bitiren düdüğü çalıyor. Türk Telekom Arena Stadında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanıyor, her iki takım 7. haftayı 1'er puanla kapatıyor. 

90 Dk. Galatasaray'da Hamit Altıntop rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

88 Dk. GOOOOOLLLLL!!!!! Eskişehirspor Erkan Zengin'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Necati ceza sahası içinde kaleye sert vurdu kaleci Muslera topu çeldi sonrasında dönen topa Nuhiu altıpas içinde vurdu kaleci Muslera bir kez daha çıkardı Tello bir kez daha vurdu kaleci Muslera topu çıkardı ve son olarak Erkan Zengin şutunu vurarak topu ağlara gönderdi. 

86 Dk. Galatasaray atağında Amrabat ceza sahası içinde çaprazdan uzak köşeye sert vurdu ve kaleci Boffin son anda topu kornere çeldi. 

84 Dk. Galatasaray atağında Selçuk İnan ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Boffin topu üstten kornere çeldi. 

83 Dk. Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 15 numarayla Kamara Giren oyuncu 9 numarayla Atdhe Nuhiu 

81 Dk. Galatasaray atağında Amrabat sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

79 Dk. Galatasaray atağında Amrabat sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı. 

78 Dk. Galatasaray'da Burak Yılmaz hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü. 

77 Dk. Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 19 numarayla Umut Giren oyuncu 35 numarayla Yekta 

75 Dk. Galatasaray gole çok yaklaştı. Umut topla ceza sahası içine girdi, yerden arka direğe doğru pasını verdi, Hamit altıpas içinde gelişine vurdu ama top üstten auta çıktı. 

74 Dk. Eskişehirspor atağında Erkan ceza sahası içine yerden oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.

72 Dk. Galatasaray bu dakikaya kadar Eskişehirspor kalesine 8 şut vurdu ve bunlardan ikisi isabetli oldu. 

70 Dk. Eskişehirspor'da Tello ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

68 Dk. Eskişehirspor atağında Alper sol kanattan topla çizgiye indi, orta yapmak istedi ama Cris araya girerek topu kornere gönderdi.

67 Dk. Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 88 numarayla Veysel Sarı Giren oyuncu 10 numarayla Erkan Zengin

66 Dk. Galatasaray'da Hamit ve Eboue'nin tedavileri tamamlandı ve maç devam ediyor. 

67 Dk. Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 88 numarayla Veysel Sarı Giren oyuncu 10 numarayla Erkan Zengin

66 Dk. Galatasaray'da Hamit ve Eboue'nin tedavileri tamamlandı ve maç devam ediyor.

65 Dk. Galatasaray'da Hamit ve Eboue bu dakikalarda sakatlandı ve hakem tedavileri için maçı durdurdu.

63 Dk. Eskişehirspor atağında Tello sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama Emre Çolak'ın müdahelesi ile yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

61 Dk. Galatasaray atağında Burak Yılmaz topla ceza sahası içine girdi ama savunmada Servet müdahele ederek topu kornere gönderdi. 

59 Dk. GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Burak Yılmaz'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Dede ceza sahası içinde topu uzaklaştırmak isterken ayağında kaçırdı, top Burak Yılmaz'ın önünde kaldı bekletmeden kaleye sert vurdu ve top direğe çarparak ağlarla buluştu. 

57 Dk. Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Melo Giren oyuncu 53 numarayla Amrabat 

56 Dk. Galatasaray'da Amrabat oyuna girmek için kenarda ısınıyor. 

54 Dk. Eskişehirspor'da Dede sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı. 

52 Dk. Galatasaray'da Selçuk İnan ceza sahası önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Boffin'de kaldı.

51 Dk. Eskişehirspor atağında Necati ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı. 

50 Dk. Geçen Sezon 42 Resmi Maçta 32 Gol (Ort. 0,76) Yiyen Galatasaray, Bu Sezon 9 Maçta 13 Gol ( Ort. 1,44) Yedi.

49 Dk. Eskişehirspor atağında Dede sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Servet ön direkte şutunu vurdu ama top auta çıktı.
48 Dk. Galatasaray atağında Dany ceza sahası içine uzun oynadı, Umut hareketlendi ama savunma topu uzaklaştırdı.
47 Dk. Galatasaray atağında Burak Yılmaz topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
46 Dk. Galatasaray hakem İlker Meral'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
45 Dk. Hakem İlker Meral ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.
45 Dk. 4. Hakem Mustafa Öğretmenoğlu ilk yarının sonuna en az 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44 Dk. Galatasaray atağında Melo altıpas önünde yere düşerken şutunu vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.
43 Dk. Galatasaray atağında Hamit sağ kanattan rakibini geçerek çizgiye inmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
42 Dk. Eskişehirspor atağında Kamara sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Necati kafayı vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı.
40 Dk. Eskişehirspor atağında Dede sol kanattan topla çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
38 Dk. Eskişehirspor atağında Necati ceza sahası içinde topla buluştu, Tello'ya pasını verdi, Tello ceza sahası önünde topun gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
37 Dk. Eskişehirspor atağında Akaminko sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
36 Dk. Galatasaray atağında Umut ceza sahası içine atılan topu almak istedi ama ıskalayınca auta çıktı.
35 Dk. Galatasaray atağında Eboue ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top farklı şekilde auta çıktı.
34 Dk. Galatasaray atağında Emre Çolak sol kanattan çizgiye indi, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
33 Dk. Eskişehirspor atağında Necati ceza sahası önünde topu aldı içeriye girdi ama hakem öncesinde Necati'nin topu elle aldığına karar verdi.
31 Dk. Eskişehirspor atağında Tello ceza sahası içine uzun oynadı, Necati hareketlendi ama Eboue araya girerek topu uzaklaştırdı.
30 Dk. Galatasaray atağında Cris kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama savunma araya girerek kafayla uzaklaştırdı.
29 Dk. Eskişehirspor atağında Dede ceza sahası içine uzun oynadı, Necati hareketlendi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.
28 Dk. Galatasaray'da Hamit kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
27 Dk. Galatasaray atağında Emre Çolak orta saha önünde topu almak isterken yerde kaldı ve hakem serbest vuruş kararı verdi.
26 Dk. Galatasaray atağında Burak Yılmaz ceza sahası içinde topla buluştu ama Servet hemen müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
25 Dk. Galatasaray atağında Melo ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
24 Dk. Eskişehirspor atağında Kamara sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
22 Dk. Galatasaray'da Selçuk İnan sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama kaleci Boffin topu üst köşeden kornere çeldi.
21 Dk. Galatasaray atağında Selçuk İnan ceza sahası önünde topla buluştu ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
19 Dk. Galatasaray atağında Hamit ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama savunmada Burak'tan önce topu uzaklaştırdı.
18 Dk. Galatasaray atağında Melo ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
17 Dk. Galatasaray bu dakikalarda baskılı oynuyor.
15 Dk. Galatasaray atağında Selçuk İnan sol kanata doğru uzun oynadı, Riera hareketlendi ama top taca çıktı.
13 Dk. Galatasaray atağında Emre Çolak sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
12 Dk. Galatasaray'da Melo bu dakikalarda sakatlandı ama önemli bir şey olmadığı için ayağa kalktı.
10 Dk. Galatasaray'da Selçuk İnan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top Melo'dan auta çıktı.
9 Dk. Galatasaray atağında Emre Çolak sol kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
8 Dk. Eskişehirspor atağında Hürriyet ceza sahası önünde topla buluştu, Selçuk'u geçti ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
7 Dk. Galatasaray atağında Melo ceza sahası önünde Umut ile duvar paslaşması yapmak istedi ama Deigo araya girerek topu kazandı.
6 Dk. Galatasaray atağında Dany orta alandan ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top savunmada Diego'da kaldı.
5 Dk. Galatasaray'da Emre Çolak sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Boffin'de kaldı.
4 Dk. Eskişehirspor atağında Dede sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top Riera'ya çarparak taca çıktı.
3 Dk. Galatasaray atağında Selçuk ceza sahası içine uzun oynadı ama savunmada Diego topu uzaklaştırdı.
2 Dk. Eskişehirspor atağında Tello ceza sahası içine arapas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
2 Dk. Galatasaray atağında Selçuk ceza sahası içine arapas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
1 Dk. Karşılaşma Eskişehirspor'dan Necati'nin vuruşuyla başlıyor.
1 Dk. Karşılaşma Galatasaray'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.
0 Dk. Eskişehirspor yedek kulübesinde ise Kayacan, Mehmet Güven, Erkan Zengin, Burhan, Serol Demirhan, Nuhiu ve Malecki bulunuyor.
0 Dk. Galatasaray yedek kulübesinde Ufuk Ceylan, Aydın Yılmaz, Hakan Balta, Semih Kaya, Yekta, Amrabat ve Sercan Yıldırım bulunuyor.
0 Dk. Her iki takımda şu anda sahada ısınma hareketleri yapıyor, karşılaşma 20 dakika sonra başlayacak.
0 Dk. Eskişehirspor ise karşılaşmaya kalede Boffin, savunmada; Dede, Diego, Servet, Akaminko orta alanda; Tello, Alper, Hürriyet, Veysel, Kamara forvette ise Necati Ateş 11'i ile başlıyor.
0 Dk. Eskişehirspor'un Bu Sezon Attığı 10 Golün 7 Tanesinde (Yüzde 70) Rodrigo Tello'nun İmzası Var. ( 2 Gol - 5 Asist )
0 Dk. Süper Lig'in ilk 6 haftası geride kalırken kaleye en çok şut atan takımlar Galatasaray ve Eskişehirspor oldu.
0 Dk. Eskişehirspor ise karşılaşmaya kalede Boffin, savunmada; Dede, Diego, Servet, Akaminko orta alanda; Tello, Alper, Hürriyet, Veysel forvette ise Kamara ve Necati Ateş 11'i ile başlıyor.
0 Dk. Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Cris, Dany, Riera, orta sahada; Hamit,Melo, Selçuk, Emre Çolak forvette ise BUrak Yılmaz ve Umut 11'i ile sahaya çıkacak.
0 Dk. Karşılaşmayı Balıkesir bölgesinden İlker Meral yönetecek. Yardımcılıklarını ise Bülent Gökçü ve Serkan Akarca yapacak. 4. hakem ise Mustafa Öğretmenoğlu.
0 Dk. Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray 13 puanla 1., Eskişehirspor ise 9 puanla 9. sırada bulunuyor.
0 Dk. Spor Toto Süper Lig 2012-2013 sezonu 7. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Arena Stadında Galatasaray ve Eskişehirspor karşı karşıya geliyor.
Bu haber toplam 3213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.